Εταιρείες

AIG: Άσκηση ετοιμότητας για τον κορωνοϊό

Άσκηση προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ότι λειτουργούν αποτελεσματικά όλοι οι μηχανισμοί απομακρυσμένης σύνδεσης που διαθέτει, θα πραγματοποιήσει η AIG σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Σε επιστολή του προς τους συνεργάτες της εταιρείας, ο κ. Giuseppe Zorgno, Country Manager, AIG Europe SA Greece Branch, αναφέρει:

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με την εξάπλωση του Coronavirus, με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας στη χώρα να είναι η προτεραιότητά μας.

Στα πλαίσια αυτά η AIG αποφάσισε σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 να πραγματοποιήσει άσκηση προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ότι λειτουργούν αποτελεσματικά όλοι οι μηχανισμοί απομακρυσμένης σύνδεσης που διαθέτει.

Σε τοπικό επίπεδο η εταιρία μας, καθαρά και μόνο για προληπτικούς λόγους, εφαρμόζει ήδη από σήμερα το σχέδιο επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας, σύμφωνα με το οποίο όλο και μεγαλύτερο ποσοστό  του προσωπικού της εταιρίας εργάζεται εκ περιτροπής από το σπίτι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα συμμετέχουμε στην πανευρωπαϊκή άσκηση κλείνοντας τα γραφεία της εταιρίας μας.

 Η ενέργεια αυτή δεν θα επηρεάσει καθόλου την καθημερινότητα σας, καθώς όλες οι εργασίες συνεχίζουν να εκτελούνται κανονικά, καθώς έχουμε ενεργοποιήσει την απομακρυσμένη σύνδεση των υπολογιστών σε όλους τους εργαζομένους. Παράλληλα, έχουμε ακυρώσει σεμινάρια στα γραφεία μας και προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Η επικοινωνία σας με την εταιρία θα παραμείνει η ίδια, καθώς μπορείτε να συνεχίζετε να καλείτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210-8127600, στις απευθείας γραμμές των εργαζομένων, καθώς και μέσω των email που επικοινωνείτε μέχρι σήμερα.

 Σας υπενθυμίζουμε ότι όλες οι οικονομικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων και των αποζημιώσεων, μπορούν να πραγματοποιηθούν και ηλεκτρονικά.

 Είναι υποχρέωση όλων μας εκτός από την δική μας υγεία να προσπαθήσουμε να προστατέψουμε τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού από την περεταίρω εξάπλωση του ιού και να διασφαλίσουμε στο μέτρο του δυνατού την ικανότητα της εταιρίας μας να εξυπηρετεί πελάτες, συνεργάτες και δικαιούχους αποζημίωσης.

Φυσικά, θα συνεχίζουμε να  αξιολογούμε τις εξελίξεις και θα είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για ό,τι νεώτερο. Για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε, τα στελέχη της AIG βρίσκονται στη διάθεσή σας. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία σας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας