Βιβλιοπαρουσιάσεις

Κερδίστε με το σπαθί σας!, Γιώργος Προφέτης

Επαγγελματικές και επιχειρηματικές δεξιότητες για να κάνετε τη διαφορά

Το coaching ως προσέγγιση έχει τις βάσεις του στην Αρχαία Ελλάδα (και στη διαλεκτική μέθοδο του Σωκράτη). Στις μέρες μας, χρησιμοποιείται ευρέως από μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις, καθώς και στελέχη, για την αύξηση της απόδοσής τους και των επιχειρησιακών αποτελεσμάτων.

Η μεθοδολογία του coaching και οι εφαρμογές του στη διοίκηση (μάνατζμεντ) αναλύονται, απλά και κατανοητά, από τον συγγραφέα, ενώ σε επιμέρους κεφάλαια αναφέρεται στη λήψη αποφάσεων και την ικανότητα κριτικής σκέψης και ανάλυσης των δεδομένων, καθώς και σε τεχνικές για τη βελτίωση της λεκτικής επικοινωνίας και των πωλησιακών ικανοτήτων.

Επιπλέον, στο βιβλίο περιέχονται πολύτιμες γνώσεις βασισμένες στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία και την πολυετή πείρα του συγγραφέα, καθώς και πολλά πρακτικά παραδείγματα που θα βοηθήσουν τον σύγχρονο επιχειρηματία/ιδιοκτήτη επιχείρησης, το διευθυντικό στέλεχος, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον πωλητή μιας εταιρείας να “δoυν” τη δουλειά τους εις βάθος και να αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες, που θα συμβάλουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη!

€10,80
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

Αναζητήστε τo στο βιβλιοπωλείο FINANCIAL FORUM, Αγίου Κων/νου 40, Μαρούσι,
Τηλ.: 210 6127502, Fax: 210 6127719, e-mail: [email protected]

Περισσότερες προτάσεις βιβλίων εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας