Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι «Καρυάτιδες» της Karavias Underwriting Agency στην «Art Athina 2017»

1107

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά η μεγαλύτερη έκθεση για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό στη χώρα μας, η «Art Athina», στην οποία συμμετείχε η Karavias Underwriting Agency  ως Αποκλειστικός Χορηγός Ασφάλισης, παρέχοντας κάλυψη κατά παντός κινδύνου, μέσω του εξειδικευμένου συμβολαίου  Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων «Fine Art Insurance».
Η προσέλευση του κοινού ήταν και φέτος μεγάλη. Χιλιάδες επισκέπτες, φίλοι της τέχνης και εκατοντάδες συλλέκτες και VIP προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό χώρο και την πολιτική, παρευρέθηκαν στην έκθεση.

Στο περίπτερο της Karavias Underwriting Agency  τις εντυπώσεις κέρδισε η «Κλοπή της Καρυάτιδας», η οποία αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του περιπτέρου.  Προκάλεσε συζητήσεις μεταξύ των επισκεπτών, πολλές από τις οποίες μεταφέρθηκαν και στα social media, με ποικίλες αναφορές στο Facebook.

Το περίπτερο της Karavias Underwriting Agency ήταν το πιο δημοφιλές περίπτερο ανάμεσα στους χορηγούς, τόσο ως προς την επισκεψιμότητα και την προσέλευση ενδιαφερομένων συλλεκτών όσο και ως προς τη διάρκεια της παραμονής των επισκεπτών στο περίπτερο.

Η Karavias Underwriting Agency ανανεώνει το ραντεβού της για το 2018.

Προηγούμενο άρθροΣτιγμιότυπα από τη δεκαετία του 1980
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακό το ξεκίνημα της Anytime στην Κύπρο!