Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Anytime στην Κύπρο!

839
Καντώρος Οικονόμου Φραγκουλόπουλος Κούβαλης

Πολλαπλής σημασίας κίνηση για την Interamerican είναι η εγκατάσταση direct διανομής στην Κύπρο, στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων, με την Anytime. Στην παλαιά πόλη της Λευκωσίας, στις 7 Ιουνίου, η εταιρεία έντυσε στα χρώματα της Anytime το ατμοσφαιρικό Δημοτικό Κέντρο Τεχνών και ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη εργασιών, που άτυπα έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο με σημαντικό αριθμό ασφαλιστηρίων συμβολαίων, ήδη, στο ενεργητικό της.

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς –ο Σπύρος Οικονόμου και η ομάδα του, της κυπριακής Anytime– και μαζί τους η διοικητική ομάδα της Interamerican και της Anytime Ελλάδος, υποδέχθηκαν θεσμικά πρόσωπα, φίλους και εκπροσώπους των ΜΜΕ σε μία συνάντηση γνωριμίας, κατά την οποία δόθηκε ο τόνος του ενδιαφέροντος της εταιρείας για την κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

Τον θετικό χαρακτήρα της Κυπριακής Οικονομίας, που αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις της δημοσιονομικής προσαρμογής, τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών για το επιχειρείν και την υποστήριξη της ιδιωτικής κατανάλωσης σε συνδυασμό με τις προοπτικές ανάπτυξης του ασφαλιστικού κλάδου στη Μεγαλόνησο, υπογράμμισε ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, ως βασικούς λόγους αυτής της επενδυτικής κίνησης. Η στρατηγική ανάπτυξης της Interamerican και η εξαιρετική επιτυχία της Anytime στην Ελλάδα, όπου δημιουργήθηκε ένα μοναδικό μοντέλο direct ασφάλισης, είναι -όπως επεσήμανε ο κ. Καντώρος- οι εγγενείς λόγοι «εξαγωγής» της Anytime στην Κύπρο.

«Η τοπική αγορά, για έναν οργανισμό με καινοτόμες ιδέες και μεγάλη εμπειρία στο διαδίκτυο όπως είναι η Interamericanμε την Anytime, αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Υπάρχουν περιθώρια για καλύτερη εξυπηρέτηση, καλύτερο έλεγχο τους κόστους της ασφάλισης, καλύτερη προσέγγιση των αναγκών», τόνισε ο κ. Καντώρος, που αναφέρθηκε και στην αναπτυγμένη ασφαλιστική κουλτούρα των Κυπρίων, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάπτυξης δραστηριότητας και σε άλλους κλάδους μελλοντικά.

Ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής της Anytime, εστίασε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της direct-online διανομής σε απλά και τυποποιημένα ασφαλιστικά προϊόντα, στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και των εφαρμογών τηλεματικής που αλλάζουν θεαματικά την ασφάλιση του αυτοκινήτου και η εταιρεία πρωτοποριακά στην Ελλάδα υιοθετεί, υπογραμμίζοντας πως η Anytime αποτελεί την ολοκληρωμένη έκφραση της εταιρικής στρατηγικής προς στην κατεύθυνση του απόλυτου «Ψηφιακού Ασφαλιστή».

 

«Ασφάλεια που σού κάνει ΚΛΙΚ!»

Την απλότητα, ευελιξία και ταχύτητα στη διαδικασία ασφάλισης, με έμφαση στην έκδοση ασφαλιστηρίου μέσα σε 5 λεπτά, προβάλλει η καμπάνια της Anytime στην Κύπρο. Η Anytime, με 300.000 ασφαλισμένους, με 500 συμβόλαια κατά μέσο όρο την ημέρα, με 115.000 περιπτώσεις αποζημιώσεων τον χρόνο, με 98% αναγνωρισιμότητα και με 9 στους 10 πελάτες ικανοποιημένους, στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκε στην Κύπρο, για να “αλλάξει τα δεδομένα” στην ασφάλιση οχημάτων, όπως επισημαίνεται σχετικά. Τα μοντέρνα Γραφεία της Anytime βρίσκονται στον Στρόβολο: Γρίβα Διγενή 42-44, τηλέφωνο: 80088800.

Προηγούμενο άρθροΚέρδισαν τις εντυπώσεις οι «Καρυάτιδες» της Karavias Underwriting Agency στην «Art Athina 2017»
Επόμενο άρθροΑπό τις αρχές του 1990…