Εταιρείες

Κέρδη 7,61 εκατ. το 2014 για την Interlife

Παρουσία Μετόχων που αντιπροσωπεύουν το 75% του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας πραγματοποιήθηκε στις 10/06/2015 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Interlife Ασφαλιστικής στο Κτήμα Χρηστίδη στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της Χρήσης του 2014 που έκλεισε με Κέρδη της τάξεως των 7,61 εκατ. ευρώ, ενώ τα Δεδουλευμένα Ασφάλιστρα κυμάνθηκαν σε 44,99 εκατ. € το 2014 έναντι 49,36 εκατ. € το 2013 και τα Ίδια Κεφάλαια ανήλθαν στα 43,2 εκατ. € έναντι 38,6 εκατ. € το 2013. Επιπλέον, αύξηση παρουσίασαν οι Επενδύσεις κατά 9%, τα Αποθέματα κατά 5,62% με τον Δείκτη Κάλυψης Αποθεμάτων να ανέρχεται στο 1,34 έναντι 1,29 το 2013. Τέλος, η Εταιρεία για τρίτη συνεχή χρονιά ανακοίνωσε τη διανομή  Μερίσματος  στους Μετόχους της ύψους  3 λεπτών ανά μετοχή.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε ανοιχτή εκδήλωση την οποία πλαισίωσαν με την παρουσία τους εκτός από τους Μετόχους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον τραπεζικό και χρηματιστηριακό χώρο, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, δημοσιογράφοι κ.α.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Πρόιο, Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών, ο οποίος  αναφέρθηκε στη θετική πορεία των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας και στη θωράκισή της απέναντι στους υφιστάμενους και πιθανούς κινδύνους της παρατεταμένης Οικονομικής  Κρίσης που ταλανίζει τη χώρα, στην Εταιρική Διακυβέρνηση και στην ετοιμότητα της εταιρείας στις επερχόμενες αλλαγές λόγω Solvency II.

Στη συνέχεια, ο κ. Κωνσταντίνος Αριτζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Premium Capital, αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις της Οικονομίας και της Αγοράς.

Ο κ. Γιάννης Βοτσαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α, έκλεισε τις ομιλίες αναφερόμενος στον Πόλεμο των Τιμών που έχει ξεσπάσει στην Αγορά τονίζοντας ότι Ποιότητα και Μοναδικότητα είναι η μοναδική λύση απέναντι στον αθέμιτο Πόλεμο της Φτήνειας!

Ακολούθησε cocktail στον υπαίθριο χώρο του Κτήματος Χρηστίδη.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας