Διαμεσολαβούντες

Karavias Underwriting Agency: Πρώτο βραβείο στην κατηγορία High Quality Μεσίτες Ασφαλίσεων

Τα φετινά βραβεία FMIA22, Filippos Morakis Insurance Awards 2022, του κορυφαίου θεσμού, που από το 1992 μέχρι σήμερα βραβεύει τους πρωταγωνιστές της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, τίμησαν φέτος την Karavias Underwriting Agency, απονέμοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία High Quality Μεσίτες Ασφαλίσεων.

Το βραβείο αυτό αφιερώθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας για την καθοριστική και αδιαμφισβήτητη συμβολή του στην ποιοτική εξέλιξη της εταιρείας.

Η εορταστική αυτή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου, παρουσία 250 υψηλόβαθμων στελεχών της ασφαλιστικής και διαμεσολαβητικής αγοράς, έλαβε χώρα στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, φέρνοντας κοντά εκπροσώπους και φορείς διαφορετικής επιχειρηματικής πρακτικής και κουλτούρας.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, «ήταν μεγάλη τιμή για την Karavias Underwriting Agency να αναδειχθεί πρώτη στην κατηγορία High Quality Μεσίτες Ασφαλίσεων των φετινών FMIA22, βάσει ανάλυσης δεδομένων και κριτηρίων αξιολόγησης, δίδοντας μας έτσι την ώθηση να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εταιρική μας ταυτότητα».

Karavias Underwriting Agency: Πρώτο βραβείο στην κατηγορία High Quality Μεσίτες Ασφαλίσεων

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας