Και 2 Έλληνες μεταξύ των ομιλητών στο Συνέδριο του MDRT στο Orlando

711
orlando ticket

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι την Επίσημη Έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου του MDRT για το 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Orlando της Florida στην Αμερική, και η Ελλάδα αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και όχι μόνο σε επίπεδο συμμετοχών. Όπως πληροφορούμαστε, μεταξύ των 200 και πλέον ομιλητών θα είναι και δύο Έλληνες, η κα Σοφία Ζερβουδάκη και ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης.

Η Επιτροπή Επικοινωνίας Ελλάδος MDRT 2016-2017, επισημαίνει σχετικά:

«Όσοι από εμάς έχουμε παραβρεθεί στην ετήσια συνάντηση των κορυφαίων επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής όλων των εταιρειών Παγκοσμίως αντιλαμβανόμαστε πλήρως την σπουδαιότητά της.

Δεν συμβαίνει καθημερινά να έρχεσαι σε επαφή με τους κορυφαίους του είδους μας και να μοιράζεσαι τις απόψεις σου …. αλλά κυρίως να Ακούς.

“Άκου και Πράξε”. Αυτή εξάλλου είναι και μία από τις αξίες του να συναναστρέφεσαι με τα μέλη του MDRT!!

Σε αυτήν τη συνάντησή μας εφέτος θα παραβρίσκονται περίπου 15.000 Ασφαλιστές Ζωής, για να ακούσουν μερικούς από τους σπουδαιότερους ασφαλιστές του κόσμου για τις πρακτικές που χρησιμοποιούν στην εργασία τους. Αξία ανεκτίμητη για όσους θα παραβρεθούν εκεί!

Ανάμεσα σε περισσότερους από 200 ομιλητές θα παραβρεθούν 2 Έλληνες…. και αυτό αποτελεί τιμή για όλους μας!

Η κα Σοφία Ζερβουδάκη μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας Ελλάδος για ακόμη μία χρονιά και ο κος Δημοσθένης Συκοβάρης που διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας MDRT Ελλάδος, Ζώνης και Ευρώπης!

Η Σοφία και ο Δήμος θα είναι ομιλητές στο Connection Zone την Τρίτη στις 6 Ιουνίου.

Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και καλούμε όλους όσους παραβρεθούν εκεί να τους συναντήσουμε και να Ακούσουμε τις ιδέες τους».

Προηγούμενο άρθροΜινέττα Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στην Κούβα
Επόμενο άρθροO Όμιλος Generali μειώνει τη συμμετοχή του στην Intesa Sanpaolo