Εταιρείες

Interamerican: Συνάντηση Συντονιστών Δικτύου Πωλήσεων Agency 27 μήνες μετά

Tην Τετάρτη, 4 Μαΐου, η Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Agency της Interamerican πραγματοποίησε, μετά από 27 μήνες, την πρώτη πανελλαδική συνάντηση Συντονιστών Γραφείων Πωλήσεων και Επικεφαλής των Διοικητικών Γραφείων Πωλήσεων, με φυσική παρουσία.

Την εκδήλωση άνοιξε, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, με χαιρετισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Καντώρος, ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς, στις προκλήσεις που φέρνει η νέα πραγματικότητα και στη συνεχή ανοδική πορεία της Interamerican, ακόμα και μέσα στην πανδημία. Στη συνέχεια, ο κ. Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Corporate Marketing Leader, μίλησε για την ισχυρή θέση και τη δυναμική τροχιά ανάπτυξης του δικτύου Agency.

Σημαντικό σημείο στην συνάντηση αποτέλεσε η τοποθέτηση του κ. Γιάννη Γιαννακόπουλου, Sales Operations Manager, ο οποίος παρουσίασε το “Digital Learning Academy” της Interamerican, το πιο σύγχρονο σύστημα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στον πλούτο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τις δυνατότητες που προσφέρει. Τέλος, ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency, προσκάλεσε τους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν τη νέα καθημερινότητα, αναγνωρίζοντας κάθε αλλαγή ως ευκαιρία για επιπλέον βελτίωση και επιτυχία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing, κ. Τάσου Ηλιακόπουλου, δίνοντας την κατεύθυνση για πολύ δυναμική παρουσία σε όλους τους πελάτες, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει δημιουργήσει η Interamerican τα τελευταία χρόνια για το δίκτυο της.

Mεταξύ των ομιλητών ήταν, επίσης, οι κ.κ. Νατάσα Σατερλή – Tribe Leader στο Health & Financial future, Νικολέτα Θώδου – Medifirst Group Practises Leader, Βαγγέλης Τσιμπλιάρης – Sales Account Manager στις Ομαδικές Ασφαλίσεις, Πάνος Κούβαλης – Tribe Leader στο Mobility & Convenience, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη στελέχη από όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency Interamerican, ανέφερε:

«27 εξαιρετικά δημιουργικοί μήνες που μας ώθησαν να ανακαλύψουμε και να χρησιμοποιήσουμε άμεσα νέες μεθόδους και εργαλεία επικοινωνίας.

27 μήνες με καθημερινή και ακατάπαυστη επικοινωνία, δημιουργικότητα και σπουδαία αποτελέσματα. Ενισχύσαμε τη συνοχή, την ομαδικότητα και την αποδοτικότητά μας.

Τα καταφέραμε και…

27 μήνες μετά, με πολύ συγκίνηση και χαρά, συναντηθήκαμε ξανά όλοι μαζί από κοντά, για να επαναπροσδιορίσουμε τη στρατηγική μας στις νέες προκλήσεις, αλλά και να μοιραστούμε ιδέες και πρακτικές που θα μας οδηγήσουν με επιτυχία στην «επόμενη» ημέρα».

Interamerican: Συνάντηση Συντονιστών Δικτύου Πωλήσεων Agency 27 μήνες μετά
Η κα Νατάσα Σατερλή, Tribe Leader στο Health & Financial future και ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας