Εταιρείες

Interamerican: Νέα υπηρεσία “Tele- underwriting”

Η Interamerican, έχοντας μια ιδιαίτερα μεγάλη παράδοση στην προσφορά καινοτομικών λύσεων στην ασφαλιστική αγορά, λανσάρει τη νέα υπηρεσία “Tele- underwriting”, η οποία μεταρρυθμίζει ριζικά το λειτουργικό μοντέλο εκδόσεων των νέων ασφαλιστηρίων Ζωής & Υγείας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το “Ιnteramerican Tele – Underwriting” δημιουργήθηκε 100% με ίδια μέσα της Eταιρείας, υιοθετώντας τα πιο αξιόπιστα πρότυπα και τις διεθνείς άριστες πρακτικές στον συγκεκριμένο χώρο. Παράλληλα για τη νέα υπηρεσία, αξιοποιήθηκαν στον μέγιστο βαθμό η τεχνογνωσία και οι μοναδικές για την ελληνική ασφαλιστική αγορά υφιστάμενες υποδομές αυτοματισμού underwriting που ο οργανισμός ήδη διαθέτει.

Με το “Τele – Underwriting”, η λήψη του ιατρικού ιστορικού λαμβάνεται τηλεφωνικά απευθείας από εξειδικευμένους νοσηλευτές της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται και η διαδικασία αυτοματοποιημένης εκτίμησης του κινδύνου και ή επί τόπου έκδοση ασφαλιστηρίων από τους ασφαλιστικούς συμβούλους, μια διαδικασία η οποία αποτελεί ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Εταιρεία.

Ο κ. Γιάννης Βασαλάκης, Health & Financial Future Operations/Underwriting Manager της Interamerican, δήλωσε χαρακτηριστικά για τη νέα υπηρεσία Tele – Underwriting: «Η Interamerican ηγείται της αλλαγής στον ασφαλιστικό κλάδο, υιοθετώντας καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν στους πελάτες μας μια σύγχρονη και αξιόπιστη εμπειρία. Tο Tele – Underwriting αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς απλοποιεί και επιταχύνει την ασφαλιστική αξιολόγηση, απελευθερώνοντας πολύτιμο χρόνο για τους πελάτες και τους ασφαλιστικούς συμβούλους, δημιουργώντας αξία σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας