Εταιρείες

Interamerican: Νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας στον στόλο Άμεσης Βοήθειας

Η Interamerican προχωράει στην ενίσχυση του στόλου Άμεσης Βοήθειας, με νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας και χαμηλών ρύπων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Εταιρία πρόσφατα ενσωμάτωσε στο δυναμικό της 5 νέα ασθενοφόρα που διαθέτουν εξοπλισμό κινητής μονάδας, 4 οχήματα 4Χ4 ειδικών εργασιών και 13 πλατφόρμες για τη μεταφορά οχημάτων. Σημειώνεται ότι ο στόλος πλέον της Άμεσης Βοήθειας της Interamerican αποτελείται από 225 ιδιόκτητα οχήματα αναλυτικότερα 16 ασθενοφόρα, 60 μηχανές, 17 οχήματα 4X4 ειδικών εργασιών, 132 οχήματα ρυμούλκησης και μεταφοράς .

Για την Interamerican, η παροχή βοήθειας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών της, ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή ασφάλεια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της σημαντικής επένδυσης του ομίλου Interamerican σε νέες τεχνολογίες και υποδομές  Άμεσης Βοήθειας, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2026.

Ο κ. Ηλίας Μάλλιος, Διευθυντής  Δικτύου & Τεχνικών Υπηρεσιών Βοηθείας της Interamerican, ανέφερε: «Ο εκσυγχρονισμός του στόλου της Interamerican Βοηθείας με νέα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των πελατών μας, στη βελτίωση του χρόνου ανταπόκρισης στα περιστατικά των ασφαλισμένων ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του στόλου μας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας