Η Interamerican και η Anytime ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο για κάθε τύπο οχήματος –ηλεκτρικό, συμβατικό, υβριδικό– στους μόνιμους κατοίκους της Αστυπάλαιας, και προτρέπουν τους οδηγούς για «οικολογική χρήση και ασφαλή οδήγηση».

Το νησί της Αστυπάλαιας εξελίσσεται στο πιο “πράσινο” νησί και σε παγκόσμιο πρότυπο προώθησης της ηλεκτροκίνησης. Στόχος είναι ο εξηλεκτρισμός των μεταφορών, που θα συνδυαστεί με την εγκατάσταση μονάδων ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και την υιοθέτηση συστημάτων αποθήκευσης και διαχείρισης της ενέργειας. Στο συγκεκριμένο έργο, βασικός πυλώνας είναι η αντικατάσταση των συμβατικών οχημάτων ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης με ηλεκτρικά, με παροχή σημαντικών κινήτρων και επιδοτήσεων στους κατοίκους.

Η Interamerican και η Anytime, όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και με σταθερό στόχο τη θετική επίδρασή τους στο φυσικό περιβάλλον, συμβάλλουν στο καινοτόμο εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο στο νησί της Μεσογείου, την Αστυπάλαια, προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο αυτοκινήτου και μηχανής».

Ο κ. Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της Interamerican, επισημαίνει σχετικά: «Μία νέα εποχή ξεκινάει για τις μετακινήσεις, ώστε η επόμενη μέρα να είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στην Interamerican και την Anytime, πιστεύουμε και υποστηρίζουμε ενεργά την εφαρμογή πράσινων μετακινήσεων. Γι’ αυτό αναδεικνύουμε το σημαντικό εγχείρημα στην Αστυπάλαια, που στόχο έχει να προστατεύσει το περιβάλλον και, κατ’ επέκταση, να παρέχει καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕΙΑΣ: Περισσότερα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΝέα ιστοσελίδα για το ΠΑΡΟΝ