Ιnteramerican: Χορηγός μαθητικού συνεδρίου και Εκπαιδευτική Ημερίδα Διοικητικών Στελεχών στην Κωνσταντινούπολη

317

Την οργάνωση του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου στο Ζωγράφειο Λύκειο της Κωνσταντινούπολης συνέδραμε χορηγικά η Ιnteramerican, στο πλαίσιο των ποικίλων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την υποστήριξη της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες. Συγκεκριμένα, το ιστορικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπου έχουν φοιτήσει γενιές Ελλήνων της Πόλης, κατά τα 121 χρόνια της λειτουργίας του, φιλοξένησε πρόσφατα μια θεματική συνάντηση μαθητών Λυκείου από 15 δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδος, της Κύπρου, των ΗΠΑ και της Κωνσταντινούπολης. Θέμα των εργασιών του Συνεδρίου ήταν η ζωή και το έργο του Γεωργίου Βιζυηνού, σε συνέχεια των προηγουμένων Συνεδρίων που ήταν αφιερωμένα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (2012), τον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (2013) και τον Γιώργο Σεφέρη (2014).

Η χορηγία της Interamerican εμπλουτίζει την υλοποίηση του εταιρικού σχεδίου κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής” στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, που αποτελεί τον ένα από τους πέντε άξονες ενεργειών κοινωνικής αξίας της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Interamerican συνδύασε την υποστήριξη με την επίκαιρη παρουσία 50 διοικητικών στελεχών της στην Κωνσταντινούπολη και τη φιλοξενία από το Ζωγράφειο Λύκειο των εργασιών εκπαιδευτικής ημερίδας της εταιρείας για τη σύγχρονη οργάνωση της διοίκησης και την ενίσχυση της συνεργασίας, της εσωτερικής επικοινωνίας και αποτελεσματικότητας της διοικητικής ομάδας.

Στο πλαίσιο του περιηγητικού προγράμματος στην Πόλη, η Διοίκηση και τα Στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και οι κ.κ. Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Καντώρος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, και Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας, είχαν την ευκαιρία για μία συζήτηση με την Αυτού Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Προηγούμενο άρθροΕνίσχυση των οργανωτικών δομών του ΣΕΜΑ
Επόμενο άρθροΚραυγή απόγνωσης από χιλιάδες μικρομεσαίους