Διαμεσολαβούντες

Infotrust: Στον Θάνο Κουλουτμπάνη το σύνολο των μετοχών

Στην εξαγορά του υπολειπόμενου 30% των εταιρειών Infotrust ΑΕ και Infotrust AEBEK, κατέχοντας πλέον το 100% των δύο εταιρειών, προχώρησε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ (με διακριτικό τίτλο ComnCom) του Θάνου Κουλουτμπάνη, έναντι τιμήματος ύψους 1 εκατ. ευρώ. 

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ, τον Ιανουάριο του 2023, είχε προχωρήσει στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών 70% της ασφαλιστικής Infotrust ΑΕ και της Infotrust AEBEK έναντι τιμήματος 2 εκατ. ευρώ. 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Infotrust, κ. Θάνος Κουλουτμπάνης, δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πορεία που πραγματοποιεί τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι σταθερός στόχος παραμένει η δημιουργία νέων δεδομένων στην Ασφαλιστική Πρακτόρευση. «Η επένδυσή αυτή επιβεβαιώνει την πεποίθηση της ComnCom ότι η αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχει τεράστιες προοπτικές. Η Infotrust θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και θα έχει ηγετική θέση με κινητήριο μοχλό το δίκτυο των συνεργατών της», σημειώνει ο ίδιος.

Η Infotrust εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον συνιδρυτή της εταιρείας, κ. Γιώργο Κόπτση, για την πολύτιμη συνεισφορά του αυτά τα χρόνια και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας. 

Η INFOTRUST είναι το μεγαλύτερο Ασφαλιστικό Πρακτορείο στη Βόρεια Ελλάδα και βρίσκεται σταθερά στις πέντε πρώτες θέσεις της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης πανελλαδικά. 

Με 24 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό, η Infotrust έχει παρουσία σε 41 νομούς, υποκατάστημα στην Αθήνα, δίκτυο 450 συνεργατών, 80.000 πελάτες και τζίρο που ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια ασφάλιστρα ετησίως. 

Ο κ. Κουλουτμπάνης είναι μέτοχος – επενδυτής σε εταιρείες πληροφορικής, ΑΠΕ, ενεργειακής διαχείρισης, real estate και start ups. Από τον Δεκέμβριο του 2017 είναι Γ’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ την περίοδο 2020 – 2022 διατέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ). 


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας