Εταιρείες

Infotrust και Com&Com ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η συνεργασία των εταιρειών Infotrust και Com&Com με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έρχεται να προσφέρει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, νέες, αποκλειστικές και καινοτόμες υπηρεσίες στους τομείς της Ασφάλειας, Υγείας και Ενέργειας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο της συνεργασίας, ΠΑΟΚ, Infotrust και Com&Com παρέχουν τα νέα προγράμματα ΠΑΟΚ Ενέργεια, ΠΑΟΚ Ασφάλεια και ΠΑΟΚ Κάρτα Υγείας. Τα προγράμματα προσφέρουν σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου, πολλές επιλογές και οικονομικές λύσεις για τις ανάγκες τους σε ενέργεια, ολοκληρωμένα ασφαλιστικά πακέτα, καθώς και αξιόπιστες παροχές υγείας για τους ίδιους αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους, αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο συνεργατών των εταιρειών Infotrust και Com&Com.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά αυτή τη συνεργία, που απευθύνεται σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, παρέχοντάς τους παράλληλα με τα προγράμματα, πολλά προνόμια και δώρα για αγορές από τα PAOK FC Official Stores, πάντα με την υπογραφή της αγαπημένης του ομάδας.

Infotrust και Com&Com ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Infotrust και Com&Com, κ. Θάνος Κουλουτμπάνης* δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σηματοδοτώντας την νέα εποχή Infotrust και Com&Com, ισχυροποιώντας & αναπτύσσοντας το δίκτυο συνεργατών μας και παρέχοντας σε συνεργάτες και πελάτες, αποκλειστικά και καινοτόμα προγράμματα.

Ανυπομονούμε να δούμε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, να ανακαλύπτουν τις νέες υπηρεσίες, να επωφελούνται από τα προϊόντα τις παροχές και τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτούς!».

*Ο κ. Κουλουτμπάνης είναι Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας