Ημερίδα Καριέρας Γραφείου Πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής Γ. Αναστασίου

679

Το Γραφείο Παραγωγής Εθνικής Ασφαλιστικής της Διεύθυνσης του κ. Γιώργου Αναστασίου σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 27 Μαΐου, στο Egnatia Hotel στην Καβάλα, ημερίδα με θέμα «Διαφοροποιήσου στην κρίση. . . επένδυσε στη ζωή!».

Στην Ημερίδα αναλύθηκαν θέματα για την αυτοβελτίωση, αλλά και τα εφόδια που χρειάζονται για να επιτύχουν στο τρέχον απαιτητικό περιβάλλον που ζούμε…

Οι ομιλητές

Η κα Χατζηδημητρίου Κατερίνα, Εκπαιδευτικός (Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων), Μcs Α.Π.Θ., Εκπ/τρια Ενηλίκων Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης ανέπτυξε το θέμα: ‘‘Ο σημαντικός ρόλος της σωστής επικοινωνίας’’.

Ο κ. Γιώργος Αναστασίου, Συντονιστής Διευθυντής Γραφείων Πωλήσεων Ασφαλιστικών Πρακτόρων Εταιρικού Δικτύου, Εκπαιδευτής Ενηλίκων μίλησε για την αξία του θεσμού της Ασφάλισης. 

Η κα Ουρανία Καραϊσαρλή, Οικονομολόγος, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Life και Business Coach, Πιστοποιημένη NLP Practioner ανέπτυξε το θέμα: ‘‘Τι σε εμποδίζει να προχωρήσεις στην επιτυχία; ’’.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη, με όλους να δηλώνουν -στη λήξη της Ημερίδας- τη χαρά τους για την εμπειρία που αποκόμισαν μέσω των θεμάτων (δια δραστικών και μη), των «κατευθυντήριων γραμμών» από τις συζητήσεις, το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό τους για αντίστοιχες ημερίδες στο μέλλον, μέσω των οποίων θα πάρουν και πάλι έμπνευση και δύναμη!

Προηγούμενο άρθροΟι πολιτικές εξελίξεις και οι αδυναμίες των ασφαλιστών
Επόμενο άρθροΤρία σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας από την Groupama και το Ι.Ο.ΑΣ. στο Ηράκλειο Κρήτης