Εκδηλώσεις

Ημέρα Ασφάλισης 2017: «Η νέα εποχή της Ασφαλιστικής Αγοράς», στο Ζάππειο Μέγαρο Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφάλισης 2017 αποφάσισε τη διοργάνωση ασφαλιστικού forum με κεντρικό θέμα: « Η νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς».

Όπως τονίζει σε σχετική εγκύκλιο, η Γενική Δ/ντρια της ΕΑΕΕ, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, «πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε ότι η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, παρά τις όποιες δυσκολίες, έχει ήδη λάβει και συνεχίζει να λαμβάνει δραστικά μέτρα για την καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης και την προώθηση της ιδιαίτερης αξίας που έχει η ασφάλιση για το σύγχρονο πολίτη σε όλες του τις δράσεις, είτε αφορούν στην οικογένειά του είτε στην επαγγελματική του δραστηριότητα. Ακόμη, ότι τόσο οι Εταιρείες, όσο και οι διαμεσολαβητές και το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την ασφαλιστική βιομηχανία λειτουργούν με υψηλά κριτήρια ευθύνης και με εδραιωμένη συνείδηση των υπηρεσιών που οφείλουν να παρέχουν, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων του καταναλωτή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο με ώρα προσέλευσης 16:00 και θα αποτελείται από τρεις παράλληλες θεματικές ενότητες, οι οποίες θα καταλήξουν στο κεντρικό συνέδριο.

 

agenda Hmera Asfalisis 17

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας