ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για την ασφαλιστική απάτη στον κλάδο αυτοκινήτου

7701
car insurance fraud

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την ασφαλιστική απάτη στις αποζημιώσεις του κλάδου αυτοκινήτου και τις δικαστικές διαμάχες θα πραγματοποιήσει το ΕΙΑΣ στις 24 και 26 Σεπτεμβρίου 2019, 16:00 – 19:20, στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ινστιτούτου (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών, αναλύει διεξοδικά το διαδικαστικό πλαίσιο ασφαλίσεων και αποζημιώσεων του αυτοκινήτου, εντοπίζει ενδεχόμενα λειτουργικά «κενά», μελετά συνήθη και ασυνήθη σημεία παρείσφρησης ασφαλιστικής απάτης και αξιοποιεί τη διαθέσιμη εμπειρία, τη μελέτη νομικών περιπτώσεων (legal case studies), καθώς και τα προκύπτοντα ευρήματα και συμπεράσματα από σχετικές δικαστικές διαμάχες, ώστε να συμβάλει στην αντιμετώπιση του φαινομένου, να προτείνει τρόπους αποτροπής του και να υποδείξει πρακτικές και νομικά σωστές διεξόδους από τις επιπτώσεις του.

Εισηγητές του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Πένη Σαριδάκη, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, και ο κος Πέτρος Κωνσταντινίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Προηγούμενο άρθροΑΧΑ Group αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2019
Επόμενο άρθροΗ Εθνική Τράπεζα ανταμείβει τη συνέπεια στην πληρωμή του στεγαστικού δανείου