Η wedo.insure καλωσορίζει τη διαιτολόγο-διατροφολόγο MSc, κα Λουκία Γερακίτη

658

Στο blog της wedo.insure θα ξεκινήσει να αρθρογραφεί από τον επόμενο μήνα, η καταξιωμένη διαιτολόγος-διατροφολόγος, με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφολογία, κα Λουκία Γερακίτη.

«Μεγαλώνουμε την ομάδα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή την συνεργασία», αναφέρει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, προσθέτοντας:

«Για εμάς, το σημαντικότερο αγαθό είναι η υγεία μας καθώς και των ανθρώπων που αγαπάμε. Αυτήν προστατεύουμε μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας, Ατυχημάτων και Σοβαρών ασθενειών. Παράλληλα, όμως, πρεσβεύουμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος για να διατηρούμε την υγεία μας. Εκτός από την κλασική μέθοδο των δωρεάν τακτικών ιατρικών check ups που παροτρύνουμε όλους τους ασφαλισμένους μας να κάνουν κάθε χρόνο, πιστεύουμε ότι η γνώση είναι σημαντικός παράγοντας πρόληψης και προστασίας. Όταν θέλουμε να προστατεύσουμε την υγεία μας, η γνώση γύρω από τη διατροφή μας είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας προστασίας! Αυτός είναι και ο λόγος που η κα Λ. Γερακίτη θα μας παρέχει χρήσιμο υλικό με πληροφορίες και tips που θα μας βοηθήσουν ολιστικά.

Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια: «Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον ευεργετικό ρόλο της τροφής, της συνειδητής διατροφικής συμπεριφοράς και την χαρά της ποικιλίας.»

Την καλωσορίζουμε και την ευχαριστούμε που μας τιμά με την παρουσία της!».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΞεκινάει το Run Greece από την Αλεξανδρούπολη με Μέγα Χορηγό την ERGO
Επόμενο άρθροΑσφάλιση αυτόνομων αυτοκινήτων: Ποιος ευθύνεται σε περίπτωση ατυχήματος;