Κύπρος

Η Universal Life βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους για το 2016

Με κεντρικό μήνυμα «Η πορεία συνεχίζεται», πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου, στη Λευκωσία, σε πανηγυρικό κλίμα η τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Universal Life για το 2016.  Αφιερωμένη στον θεσμό της ασφάλισης και τον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο, πέραν από τη βράβευση αυτών που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά, η εκδήλωση είχε ως στόχο να αναδείξει τις προοπτικές που διανοίγονται μέσα από την ομαδικότητα, τον επαγγελματισμό και την πελατοκεντρικότητα. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους πλέον πετυχημένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της εταιρείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Έφορος Ασφαλίσεων, κα Βικτώρια Νάταρ, και η Βοηθός Έφορος Ασφαλίσεων, κα Τώνια Τσαγγάρη. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δρ. Φώτος Φωτιάδης, ο  Αντιπρόεδρος, κος  Γιώργος Γεωργίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής, Δρ. Ανδρέας Κ. Κρητιώτης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Ανθρώπινο Δυναμικό καθώς και το Ασφαλιστικό Δίκτυο της Εταιρείας. Παρέστη επίσης, ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, κος Νικόλας Χατζηγιάννης, και άλλα ανώτερα στελέχη της Τράπεζας.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Δρ. Φώτος Φωτιάδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους του 2016 και τους επαίνεσε για την αφοσίωση και την αγάπη τους  προς τον συνάνθρωπο. «Συστατικά», όπως είπε, «που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της UniversalLife, οι οποίοι ξέρουν να προσφέρουν, να αγωνίζονται, να διακρίνονται και να νικούν». 

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας, Δρ. Ανδρέας Κ. Κρητιώτης,  συνεχάρη όλους όσοι αγκαλιάζουν την πορεία προς την αριστεία και δήλωσε ότι «οι αυξανόμενες πιέσεις στον ασφαλιστικό τομέα αλλά και στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον πρέπει να αποτελούν κινητήριο δύναμη για την εταιρεία και τον καθένα μας στην πορεία προς το μέλλον». Ειδική αναφορά έκανε και στη στρατηγική συνεργασία της Universal Life με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, η οποία όπως δήλωσε αποτελεί «μια τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης και αν τη διαχειριστούμε σωστά θα μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για τεράστιες νέες προοπτικές».

Ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Κούλλης Σαββίδης, στο δικό του χαιρετισμό ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «η θεματολογία της φετινής εκδήλωσης είναι βγαλμένη από τους ίδιους τους Ασφαλιστικούς  Συμβούλους και αντανακλά το ένδοξο παρελθόν της UniversalLife προδιαγράφοντας το μέλλον της,  στο οποίο θα πορευθούμε με το ίδιο ομαδικό πνεύμα. Η Πορεία Συνεχίζεται για νέες επιτυχίες».

Στους διακριθέντες Ασφαλιστικούς Συμβούλους  απονεμήθηκαν έπαθλα και τιμητικές διακρίσεις για την παραγωγή τους το 2016.

Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν:

  • Πρώτος Aσφαλιστικός Σύμβουλος:  Άδωνης Άδωνη.
  • Δεύτερος Aσφαλιστικός Σύμβουλος: Μεθόδιος Παπαμεθοδίου.
  • Τρίτος Aσφαλιστικός Σύμβουλος: Παύλος Χριστοφόρου.
  • Πρώτο κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Χριστάκη Μακρή.
  • Δεύτερο κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Μιχάλη Αργυρίδη.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας