Κύπρος

Η CNP Cyprialife βραβεύει τους ανθρώπους του δικτύου της

Tο Δυναμικό των Πωλήσεών της βράβευσε την Παρασκευή 12 Μαΐου, η CNP Cyprialife, σε μια εκδήλωση που ξεχώρισε ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της. Στην εορταστική αυτή βραδιά συμμετείχαν άνω των 400 προσκεκλημένων, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι από όλες τις επαρχίες, στελέχη του διοικητικού προσωπικού και η διεύθυνση του Ομίλου CNP Cyprus.

Ο θεματικός τίτλος της εκδήλωσης, «Deam Team Awards», αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα και τη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας που χαρακτηρίζει την επιχειρηματική διαδρομή ανάπτυξης και καταξίωσης της CNP Cyprialife.

Όπως αναφέρθηκε, «για άλλη μια χρονιά η CNPCyprialife, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, αύξησε περαιτέρω, τα ήδη υψηλά επίπεδα παραγωγής ενισχύοντας την πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο της. Με φάρο την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά της, η εταιρεία αποτελεί σημείο αναφοράς για το σύνολο της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP Cyprus, κ. Τάκης Φειδία, και εκ μέρους της CNP Cyprialife, η Γενική Διευθύντρια, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου, και ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Γιώργος Γώγου. Συνεχάρησαν όλους όσοι διακρίθηκαν και ανέδειξαν τη σημασία της επαγγελματικής προσήλωσης σε στόχους που λειτουργούν ως κίνητρο, για όλη την ομάδα της  CNP Cyprialife για  να κατακτά νέες κορυφές.

Τα πολύ καλά αποτελέσματα της εταιρείας αποδίδονται στους κύριους πυλώνες της αναπτυξιακής της στρατηγικής που είναι: η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη, η αξιοποίηση της τεχνολογίας και η παροχή νέων εξελιγμένων υπηρεσιών, οι δυνατές αποδόσεις των επενδυτικών ταμείων και η σταθερή αύξηση των πωλήσεων.

Στον πυρήνα της επιχειρηματικής προσπάθειας βρίσκεται το ανθρώπινο δυναμικό της CNP Cyprialife, το παγκύπριο δίκτυο συνεργατών και Ασφαλιστικών Συμβούλων και η διαρκής ανάπτυξη των ικανοτήτων του.

Όπως τονίστηκε, «μία μεγάλη και δυνατή ασφαλιστική εταιρεία οφείλει να είναι ανθρώπινη. Να εξελίσσεται και να είναι πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της τη στιγμή που θα τη χρειαστούν. Αυτός είναι ο βασικός στόχος της CNPCyprialifeκαι γιαυτόν αγωνίζεται καθημερινά».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας