Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική συμπράττει με το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

4010
Tα στελέχη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, και Κώστας Ζορμπάς, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, και τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων της εταιρείας με την κα Αδαμαντία Αντωνέλου, Υπεύθυνη Διοικητικού Οικονομικού του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (ΠΕΝ) Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στηρίζει έμπρακτα το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (Π.Ε.Ν.) που βρίσκεται στην Καλλιθέα. 

Το Π.Ε.Ν. αποτελεί μια προνοιακή δομή που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί παιδιά ηλικίας 2,5 έως 6 ετών από όλη την Ελλάδα. Με δεδομένες τις αυξημένες συναισθηματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών αυτής της ηλικίας, είναι σαφές ότι το Π.Ε.Ν. επιτελεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο που αξίζει τη στήριξη όλων μας.

Η διοίκηση της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής εγκαινίασε αυτή τη νέα σύμπραξη προσφέροντας στο Π.Ε.Ν. το ποσόν που η εταιρεία θα διέθετε για αγορά και αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών.  Η πρωτοβουλία της, ωστόσο, αυτή βρήκε άμεση και θερμή ανταπόκριση και στους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι, μέσω του Συλλόγου τους συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης και χρηστικά αντικείμενα τα οποία παρέδωσαν σε συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση του Π.Ε.Ν. τον Δεκέμβριο.

Η προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, η αλληλεγγύη, και η στήριξη των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων βρίσκεται στον πυρήνα της ύπαρξης και στους ιδρυτικούς στόχους της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.  Η σύμπραξη με το Π.Ε.Ν. αποτελεί μια διαχρονική επένδυση στην κοινωνική υπευθυνότητα και στο άμεσο μέλλον θα υλοποιηθούν και νέες δράσεις που θα στοχεύουν το ίδιο άμεσα και έμπρακτα στη στήριξη του έργου του.

Η κα Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά με τη νέα σύμπραξη: «Για εμάς στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική, η εταιρική υπευθυνότητα και η αλληλεγγύη είναι θεμελιώδεις αρχές της ίδιας της ύπαρξής μας.  Πιστεύουμε αταλάντευτα ότι οι επιχειρήσεις οφείλουν βεβαίως να δημιουργούν αξία και να είναι κερδοφόρες, ταυτόχρονα όμως να επιστρέφουν μέρος αυτής της αξίας στην κοινωνία, της οποίας είναι αναπόσπαστο κομμάτι.  Ειδικά όταν πρόκειται για μια τόσο ευάλωτη κοινωνική ομάδα, όπως είναι τα παιδιά, θεωρούμε χρέος μας να στηρίξουμε δυναμικά, έμπρακτα και διαχρονικά.  Και αυτό κάνουμε.  Είναι δε πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής ευαισθητοποιήθηκαν και κινητοποιήθηκαν άμεσα, μέσω του Συλλόγου Εργαζομένων, και στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή της εταιρίας με θέρμη και ενθουσιασμό».

Από την πλευρά του Π.Ε.Ν., η Υπεύθυνη Διοικητικού Οικονομικού κα Αδαμαντία Αντωνέλου, δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ, εκ μέρους των παιδιών μας, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής για την έμπρακτη και άμεση στήριξή τους.  Το έργο του Π.Ε.Ν. δεν είναι καθόλου εύκολο και συχνά καλούμεθα να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες.  Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και αξίζουν όλη τη φροντίδα και τη στοργή που μπορούμε να τους παρέχουμε.  Παρόμοιες πρωτοβουλίες βοηθούν και εμάς να συνεχίσουμε αυτή τη δύσκολη αλλά γεμάτη αγάπη πορεία που έχουμε επιλέξει».

Προηγούμενο άρθροTo 1o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης στη χώρα μας διοργανώνει η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α
Επόμενο άρθροΝέες Υπηρεσίες, καινοτόμα εργαλεία και στόχοι για την Απόλλων το 2020