19.9 C
Athens
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε πρώτο πρόσωπο…

Οι Κορυφαίοι Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ.κ. Ανδρέας Καμπάνταης και Κάρολος Μπάρκας, που βραβεύτηκαν για την παραγωγική τους δραστηριότητα το 2019, μας απαντούν γιατί επέλεξαν την Εταιρεία, ποια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα προσφέρει στους ίδιους και στους πελάτες τους, πώς κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τη συνεργασία τους και τι σημαίνει για τους ίδιους η βράβευσή τους.

Με τις απαντήσεις τους καταδεικνύουν ότι, για να γίνει μια ασφαλιστική εταιρεία η επιλογή του πελάτη – ασφαλισμένου, πρέπει να προηγηθεί η επιλογή της από τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή –κι έχουν πολλούς λόγους που επέλεξαν την Ευρωπαϊκή Πίστη!

Ανδρέας Καμπάνταης

Οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε πρώτο πρόσωπο…
Ο κ. Καμπάνταης γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 2002. Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζεται από το 2012.
Επέλεξα να συνεργαστώ με την Ευρωπαϊκή Πίστη όταν…

συμμετείχα σε μια ημερίδα της με εισηγητή τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο. Σήμερα, αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για την επιλογή μου αυτή, καθότι μου δημιουργεί το κίνητρο να εργάζομαι με την ίδια πίστη και αφοσίωση, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στους συνανθρώπους μας.

Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζει στους πελάτες μου…

το συγκριτικό πλεονέκτημα να είναι σωστά ασφαλισμένοι, μέσα από μια Εταιρεία πρότυπο στην ασφαλιστική βιομηχανία, η οποία πληρώνει αμέσως όλες τις υποχρεώσεις και αποζημιώσεις της, ενώ παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν μοναδικά προνόμια μείωσης των ασφαλίστρων τους μέσω του Ασφαλιστικού Γονέα, παρέχοντας ταυτόχρονα κάλυψη τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.

Η βράβευσή μου το 2019 για την παραγωγική μου δραστηριότητα…

με κάνει και αισθάνομαι περήφανος για την επίτευξή μου αυτή, διότι κατάφερα να καλύψω τις ασφαλιστικές ανάγκες των συμπολιτών μας ώστε να είναι εξασφαλισμένοι σε κάθε περίπτωση. 
Παράλληλα, με τη βράβευσή μου αυτή, αισθάνομαι πως έχω πλέον την ηθική δέσμευση απέναντί τους, στην Εταιρεία μας αλλά και στον εαυτό μου, να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και προσήλωση για τη χρονιά που διανύουμε, εξασφαλίζοντας την υγεία τους, την οικογένειά τους, τις επενδύσεις τους και τη συνταξιοδότησή τους.

Μια στιγμή της καριέρας μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν…

μια μικρή μας ασφαλισμένη χρειάστηκε να μεταβεί στο εξωτερικό για μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση και η Εταιρεία μας στάθηκε δίπλα τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένειά της. Η ασθένεια αυτή αντιμετωπίστηκε επιτυχώς μέσω του προγράμματος υγείας που είχαν επιλέξει έπειτα από δική μου παρότρυνση. Η συγκίνησή μου ήταν πραγματικά μεγάλη, όταν μετά από καιρό ήρθε ο πατέρας της και μου είπε: «Ανδρέα, δίχως εσένα δεν θα τα είχαμε καταφέρει». Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα πως το επάγγελμά μου δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα. Από εκεί και έπειτα αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ασφαλίσω όσο πιο πολλούς συνανθρώπους μας μπορώ.

Ο μηχανισμός διοικητικής υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Πίστης…

μου προσφέρει άμεση πληροφόρηση για τα θέματα που διαχειρίζομαι καθημερινά, λειτουργώντας αποτελεσματικά στο σύνολο των εργασιών μου. Η διάθεση και η υποστήριξη του προσωπικού, η ευελιξία της Εταιρείας, είτε αφορά σε νέο ασφαλισμένο, είτε σε αποζημίωση, συντελούν στην επιτυχημένη πορεία τόσο της ίδιας της Εταιρείας, όσο και στη δική μου.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί…

αισθάνομαι πως οι φιλοδοξίες μας και οι στόχοι μας ταυτίζονται, ενώ παράλληλα βάζουμε τις σταθερές για ένα δύσκολο και απαιτητικό μέλλον που έρχεται, με τις ασφαλιστικές ανάγκες των συμπολιτών μας να αυξάνονται καθημερινά.

Κάρολος Μπάρκας

Οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε πρώτο πρόσωπο…
Ο κ. Μπάρκας γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 2003. Με την Ευρωπαϊκή Πίστη ξεκίνησε τη συνεργασία του το 2009.
Επέλεξα να συνεργαστώ με την Ευρωπαϊκή Πίστη όταν…

το 2010 όλη η ασφαλιστική αγορά, λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκε να προσαρμοστεί σε ένα νέο κανονιστικό πλαίσιο με αρχές, φερεγγυότητα και διαφάνεια. Ένιωσα υπερήφανος διότι ήδη συνεργαζόμουν με την Ευρωπαϊκή Πίστη, η οποία ήταν και είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία οικονομικά εύρωστη κι αξιόπιστη, πράγμα που αποτελούσε κι αποτελεί εγγύηση τόσο για τους πελάτες μου όσο και για εμένα.

Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζει στους πελάτες μου…

ολοκληρωμένα προγράμματα σε όλους τους κλάδους, με τους καλύτερους όρους και το καλύτερο τιμολόγιο, ώστε να μπορώ να προστατεύω και να καλύπτω απολύτως όλες τις ανάγκες του επαγγελματία και ιδιώτη πελάτη.

Η βράβευσή μου το 2019 για την παραγωγική μου δραστηριότητα…

με κάνει και αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευτυχής που κατάφερα, εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα το πρόγραμμα των δύο ραντεβού ημερησίως, να διακριθώ σε όλη την Εταιρεία. 
Στόχος μου και για αυτό το έτος είναι να συνεχίσω να διακρίνομαι παραγωγικά, εξασφαλίζοντας τους πελάτες μου με προγράμματα που απαντούν στις ανάγκες της περιουσίας τους, της οικογένειάς τους, της υγείας τους και της σύνταξής τους.

Μια στιγμή της καριέρας μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν…

χωρίς να υποβάλω κάποιο ιδιαίτερο αίτημα, σε μία περίπτωση σοβαρής αποζημίωσης πελάτη μου, η Ευρωπαϊκή Πίστη έδωσε άμεση λύση, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι είναι πιστή στο slogan της «Πληρώνει αμέσως», εξυψώνοντας παράλληλα, για μια ακόμη φορά, την αξία της ασφάλισης.

Ο μηχανισμός διοικητικής υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Πίστης…

με κάνει να νιώθω σιγουριά και ικανοποίηση, γιατί με το ανθρώπινο πρόσωπο που έχει η Εταιρεία σε κάνει να νιώθεις μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Μιας οικογένειας, όπου όλοι μαζί μοχθούμε καθημερινά για μια ξεχωριστή θέση στην ασφαλιστική αγορά, στηρίζοντας και τιμώντας τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί…

η Εταιρεία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτες τις βασικές αρχές της εντιμότητας και της συνέπειας και, προπάντων, την αρχή των ίσων ευκαιριών για όλους μας. Και, τέλος, γιατί καθημερινά, δείχνει εμπράκτως τον σεβασμό της τόσο στον Συνεργάτη όσο και στον Πελάτη.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας