Διαμεσολαβούντες

Η Sofos Insurance Agency βραβεύτηκε από την Υδρόγειο

Η Sofos Insurance Agency βραβεύτηκε στο πλαίσιο της μεγάλης επετειακής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Υδρόγειος Ασφαλιστική για τα 50 χρόνια παρουσίας της.

Η ασφαλιστική εταιρεία Υδρόγειος ολοκλήρωσε τις επετειακές της δράσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, με μία μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα, στο πλαίσιο της οποίας, βραβεύθηκαν γραφεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που πέρασαν «από γενιά σε γενιά». Τα συγκεκριμένα γραφεία τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους στον θεσμό της ασφάλισης μέσα από την επιτυχημένη οικογενειακή διαδοχή, από την πρώτη, στη δεύτερη ή και την τρίτη γενιά ασφαλιστών.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Sofos Insurance Agency, «δύο εταιρικές κουλτούρες που συμβαδίζουν απόλυτα, καθώς αφουγκράζονται τις ανάγκες συνεργατών και πελατών, είχαν την ευκαιρία να σταθούν δίπλα δίπλα και η μία εξ αυτών να παραλάβει το βραβείο. Η βράβευση της Sofos Insurance Agency από μία ασφαλιστική εταιρεία όπως η Υδρόγειος αποτελεί ηθική ανταμοιβή για την παρουσία της εταιρείας στον χώρο καθώς και για τη συνολική συνεισφορά της στην ασφαλιστική αγορά».

Ο κ. Θρασύβουλος Σοφός, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Sofos Insurance Agency, επισήμανε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Υδρόγειο Ασφαλιστική, καθώς και για τη βράβευσή μας ως οργανισμός. Η αναγνώρισή μας από μία εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς όπως η Υδρόγειος, η οποία καινοτομεί βραβεύοντας ποιοτικά και όχι ποσοτικά, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε τις εντατικές προσπάθειές μας, ώστε να βάλουμε το λιθαράκι μας για την ευρύτερη διάδοση των ιδανικών του κλάδου μας. Εύχομαι ολόψυχα τα 50 χρόνια παρουσίας της εταιρείας να αποτελέσουν την αφετηρία μίας ακόμη επιτυχημένης πορείας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας