Διαμεσολαβούντες

Οι Σέρρες γιόρτασαν την Ημέρα Ασφάλισης

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών, προκειμένου να τιμήσει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε, στο Επιμελητήριο Σερρών, με μεγάλη συμμετοχή του κλάδου, καθώς φιλοξενήθηκαν εξαιρετικοί ομιλητές που αναφέρθηκαν σε καίρια ζητήματα του ασφαλιστικού χώρου.

Ειδικότερα, ο κ. Γεώργιος  Τουρκάκης, AIG Area Business Developer Manager Northern Greece, επικεντρώθηκε στους Cyber Risks και την Κυβερνοασφάλιση (Cyber Insurance) ως τελευταία “γραμμή άμυνας” σε αυτούς τους σύγχρονους κινδύνους.

Ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) & Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ), αναφέρθηκε στην νέα οδηγία IDD και πώς μπορεί ο ασφαλιστικός σύμβουλος να προσαρμοστεί σε αυτή και να την αξιοποιήσει προς όφελός του.

Τέλος, ο κ. Μπεδρός Χαλατζιάν, Δικαστικός Πραγματογνώμων (Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης), αναφέρθηκε στις αποζημιώσεις και στις …εκπλήξεις που αυτές συχνά κρύβουν.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας