Διαμεσολαβούντες

Η ΠΟΑΔ συμμετέχει στο 8ο Συνέδριο των Ασφαλιστών της Κύπρου

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) θα συμμετάσχει στο Συνέδριο που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), την Τετάρτη 24 Μαΐου.

Την ΠΟΑΔ στο 8ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ, θα εκπροσωπήσουν και θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό στους συνέδρους, ο Πρόεδρός της κ. Ηλίας Τσολάκης και ο Β΄ Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κ. Γεώργιος Νίκος.

Όπως ανάφερε ο Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ, κ. Κυριάκος Ανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή Insurance Talks Live, τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια ο ΠΣΕΑΔ έχει ενισχύσει τις σχέσεις του με την ΠΟΑΔ, αφού θεωρούν ως σύνδεσμος ότι οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν κοινούς προβληματισμούς και μπορούν μαζί να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να μεταφέρουν στα κέντρα αποφάσεων στην Ευρώπη, θέματα κοινού ενδιαφέροντος που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στη βελτίωση της διαμεσολάβησης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Επιπρόσθετα ο κ. Ανδρέου ανάφερε ότι μαζί με την ΠΟΑΔ θέλουν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη σχέσεων που να μπορούν να οδηγήσουν σε κοινές δράσεις, ενώ διαβεβαίωσε ότι αυτή η σχέση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, θα βοηθήσει την ανάπτυξη γενικά του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και στις δύο χώρες.

Μιλώντας στο Cyprus Insurance News, o πρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Ηλίας Τσολάκης, ανάφερε ότι Ελλάδα και Κύπρος μπορούν στο μέλλον να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στα δρώμενα του θεσμού για τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ενώ ο Β΄ Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κ. Γεώργιος Νίκου, τόνισε τη βεβαιότητα ότι ενωμένη η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και πανευρωπαϊκά θα καταφέρει να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Το συνέδριο που είναι αφιερωμένο στα 20 χρόνια ζωής του συνδέσμου και φέρει τον τίτλο «20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΣΕΑΔ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΠΑΡΟΝ – ΜΕΛΛΟΝ», θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, με την προσέλευση να ξεκινά στις 09:00.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας