Εκδηλώσεις

ΕΣΑΠΕ & GAMA Global Hellas: Εκπαιδευτικό συνέδριο στις 15 Ιουνίου

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ), στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων και να διευρύνει με νέα ερεθίσματα, τον ηγετικό ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, και η GAMA Global Hellas, θα πραγματοποιήσουν το επετειακό 10ο Συνέδριό τους (υπό την αιγίδα της GAMA Global),  με Επιφανείς Ομιλητές,  την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, με φυσική παρουσία και διαδικτυακά για τους εκτός Αττικής & Κύπρου (live streaming).

Στο επίκεντρο των εργασιών της κορυφαίας αυτής συνάντησης των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας με γενικό τίτλο,“10 YEARS GAMA Global Hellas – 10 years celebrating knowledge” θα είναι, όπως κάθε χρόνο, οι νέες τάσεις και προκλήσεις της ηγεσίας σε μία εποχή μετάβασης και μεταβλητότητας για την ΕλλαδοΚυπριακή αγορά. Το συνέδριο φέτος θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό Αμφιθέατρο Μιλτιάδη Έβερτ – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Βασικός σκοπός του φετινού συνεδρίου είναι η μεταλαμπάδευση βέλτιστων πρακτικών, δοκιμασμένων μεθόδων και εργαλείων που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη του ρόλου της Ηγεσίας στον χρηματο-ασφαλιστικό κλάδο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία της διαρκούς εθελοντικής συνεισφοράς στην ανάπτυξη του κλάδου γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του Ελληνικού παραρτήματος.

Πρόκειται για το 10ο κατά σειρά συνέδριο, το οποίο υποστηρίζεται από το GAMA Globals LAMP, από την ίδρυση της GAMA Global Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – Χορηγών & Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Τέλος και σύμφωνα πάντα με το δελτίο Τύπου, προσεχώς θα σταλούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές του συνεδρίου, το κόστος συμμετοχής και τη διαδικασία εγγραφής.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας