Η ΠΟΑΔ για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

673
ΠΟΑΔ

Με αφορμή την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης γιορτάζεται από το 2004 κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), για να τονισθεί η συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην οικονομική, ψυχολογική και σωματική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Η διαμεσολάβηση έχει την εορτή της σε μια πολύ περίεργη χρονικά στιγμή αφουγκραζόμενη τις λεπτές ισορροπίες που ζει ο πλανήτης μας.

Η διαμεσολάβηση πάντα στεκόταν και πάντα θα στέκεται αρωγός στην κοινωνία την οποία υπηρετεί άοκνα.

Η ιδιωτική ασφάλεια δεν είναι το όπλο κατά της πανδημίας ούτε ο μηχανισμός εξυγίανσης του ελλιπούς κράτους, είναι ο μοχλός στήριξης της κοινωνίας από την περιθωριοποίηση και την εκκωφαντική απουσία των θεσμών στην ανάγκη που δημιουργούν τα κενά της πολιτείας.

Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν αγκυλώσεις που θα μας φέρνουν πιο κοντά σε αδιέξοδα, αλλά πάντα θα υπάρχουν και οι λύσεις που εμείς όλοι οι επαγγελματίες διαμεσολαβητές μπορούμε να προτείνουμε στους Έλληνες καταναλωτές, ώστε να νοιώθουν σίγουροι και ασφαλείς.

Οι χιλιάδες αποζημιώσεις από τα ακραία φυσικά φαινόμενα και τους σεισμούς αλλά και οι χιλιάδες αποζημιώσεις από ατυχήματα σηματοδοτούν την αναγκαιότητα ύπαρξης του Έλληνα διαμεσολαβητή ως καταλύτη στην επίλυση του προβλήματος.

Μόνο δίπλα στον επαγγελματία διαμεσολαβητή και όχι σε οποιαδήποτε μετεξέλιξη του μπορείτε να νοιώθετε σίγουροι και ασφαλείς.

Κανένα τηλεφωνικό κέντρο, κανένα μέσο εναλλακτικής προσφοράς υπηρεσίας και καμία πλατφόρμα δεν μπορεί να εστιάσει περισσότερο από ποτέ στο πρόβλημα του Έλληνα υποψήφιου αγοραστή μιας ασφαλιστικής υπηρεσίας.

Εμείς, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αντιπροσωπεύοντας τη Διαμεσολάβηση απ’ ακρών εις άκρων την Ελληνική επικράτεια μέσω των Σωματείων Μελών μας, ευχόμαστε η ημέρα αυτή να γίνει σταθμός και εφαλτήριο για νέους αγώνες απέναντι στα συμφέροντα και τις αγκυλώσεις που δεν αφήνουν τον ασφαλιστικό κλάδο να αναπνεύσει ελεύθερα και να προσφέρει ανεμπόδιστος τις μέγιστες των υπηρεσιών του στον Έλληνα πολίτη.

Λέμε ΟΧΙ στις ασφαλίσεις μέσω εναλλακτικών δικτύων, λέμε ΟΧΙ στο διαφορετικό ασφάλιστρο για τον ίδιο κίνδυνο από την ίδια ασφαλιστική εταιρεία, λέμε ΟΧΙ στην εξοντωτική φορολογική πολιτική».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροIOBE: +1,4% η αύξηση του δείκτη κόστους των νοσοκομειακών αποζημιώσεων των ασφαλιστικών προγραμμάτων το 2020
Επόμενο άρθροΕ.Ι.Α.Σ.: Εκπαιδευτική εβδομάδα ανάπτυξης ήπιων δεξιοτήτων