Εταιρείες

Η Ορίζων Ασφαλιστική αναπτύσσει το δίκτυό της στη Β. Ελλάδα

Η Ορίζων Ασφαλιστική προσηλωμένη στον στρατηγικό σχεδιασμό της για ορθολογική, σταδιακή και κερδοφόρα ανάπτυξη εγκαινίασε το νέο γραφείο πωλήσεών της στην πόλη της Κατερίνης, στην οδό Ειρήνης 31, παρουσία του Υπευθύνου Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, κου Χρήστου Αχή, και του Υπεύθυνου Επιθεωρητή Πωλήσεων, κου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Το γραφείο απαρτίζεται από έμπειρους και καταξιωμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της περιοχής και συγκεκριμένα την κα Σούλα Παπαδοπούλου, την κα Κική Ρίντου, τονκ. Δημήτριο Μασούρα και τον κ. Γεώργιο Τζίτζα, που θα αναλάβουν την ανάπτυξη των εργασιών της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Πιερίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, «η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας, καθώς και τη διεύρυνση των ασφαλιστικών εργασιών της Εταιρείας στην περιφέρεια. Η Ορίζων Ασφαλιστική είναι αισιόδοξη για την προοπτική ανάπτυξης του δικτύου της στη Βόρειο Ελλάδα, σχεδιάζει τις μελλοντικές της κινήσεις προσεκτικά και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο διαμεσολαβούντα να γνωρίσει την εταιρεία και τα πλεονεκτήματά της.

»Η συγκεκριμένη περίοδος που διανύουμε, δίνει έναυσμα στους πραγματικούς επαγγελματίες του χώρου, να δραστηριοποιηθούν και να αυξήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, αποκτώντας σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους συνεργάτες μας καλή αρχή, δύναμη και καλές πωλήσεις», καταλήγει το δελτίο τύπου!

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας