Ι.Ο.ΑΣ.: Αιμοδοσία για τραυματίες από Tροχαία στις 20 Νοεμβρίου

2936

Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για τα τροχαία συμβάντα διοργανώνει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», με την υποστήριξη του Ομίλου ΟΑΣΑ, της ΣΤΑΣΥ, της Groupama, της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στον Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον». Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Σταθμό του Μετρό “Σύνταγμα”, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, από τις 11:00 έως τις 16:00.

Εκατοντάδες φορείς και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο θα τιμήσουν, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, τη μνήμη των εκατομμυρίων ανθρώπων που κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα. Μια πρωτοβουλία της FEVR (European Federation of Road Traffic Victims), αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ, η «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Δυστυχημάτων» καθιερώθηκε ως μια υπενθύμιση για το δυσβάσταχτο κόστος σε ζωές που προκαλούν τα τροχαία συμβάντα στις κοινωνίες όλου του κόσμου.

Για το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», έναν Οργανισμό που δημιουργήθηκε με αφορμή την τραγική απώλεια του 22χρονου Πάνου Μυλωνά, κανένας θάνατος από τροχαίο δεν είναι αποδεκτός. Τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή και των χιλιάδων συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα στους δρόμους, το Ινστιτούτο δίνει προτεραιότητα, για μία ακόμα χρονιά, σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα. Το Ι.Ο.ΑΣ. και το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά « Άγιος Παντελεήμων», με την υποστήριξη του Ομίλου ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τιμούν τη φετινή «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων» και ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. για τα Τροχαία συμβάντα.

Ι.Ο.ΑΣ.: Αιμοδοσία για τραυματίες από Tροχαία στις 20 Νοεμβρίου

Στο πλαίσιο αυτό, συνδιοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στον Σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων, από τις 11:00 έως τις 16:00. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα.

Η Τράπεζα Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. ξεκίνησε από το 2013 και έως σήμερα πλήθος πολιτών, οργανώσεων και φορέων έχουν στηρίξει ενεργά τη λειτουργία της και την προσπάθεια του Ινστιτούτου για την προστασία της ζωής στο δρόμο και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων.

Ο Όμιλος ΟΑΣΑ και η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., δύο Οργανισμοί που στηρίζουν σταθερά το έργο του Ι.Ο.ΑΣ., προβάλλουν την Αιμοδοσία στις οθόνες προβολής μηνυμάτων των στάσεων των λεωφορείων και των σταθμών επιβίβασης/αποβίβασης του Μετρό, επιδεικνύοντας το ανθρώπινο εταιρικό τους πρόσωπο.

Η GROUPAMA Ασφαλιστική συμβάλλει, για μία ακόμη φορά, στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης, επιδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία.

Η δράση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210-8620150, www.ioas.gr 


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News