Εταιρείες

Ανακοίνωση της ΟΑΣΕ για το Πολυτεχνείο

Η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΑΣΕ) εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, στην οποια τονίζει ότι το Πολυτεχνείο εξακολουθεί να νοηματοδοτεί τον αγώνα για δημοκρατία, ισονομία, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Η Ο.Α.Σ.Ε. αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα βάρη, την ώρα που η κοινωνία μαστίζεται από την ακρίβεια, την ώρα που οι νέοι αγωνιούν για μια θέση εργασίας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρα και απαιτητά.

Η Ο.Α.Σ.Ε. βρίσκεται μαζί με τα άλλα συνδικάτα στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, απαιτώντας μεταξύ άλλων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία, δημόσια παιδεία, κοινωνική δικαιοσύνη.

Η κορυφαία αυτή στιγμή στην ιστορία των κοινωνικών κινημάτων, νοηματοδοτεί τον αγώνα για δημοκρατία, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Η Ο.Α.Σ.Ε. μετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και απόδοσης φόρου τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, καλώντας όλους τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στην καθιερωμένη πορεία που θα γίνει στις 17 Νοέμβρη στην Αθήνα προς την Αμερικανική πρεσβεία, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου  που θα πραγματοποιηθούν σε άλλες πόλεις της χώρας.

Συναδελφικά

Για το Εκτελεστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Παπαδόγιαννης              Γιάννης Πετσαλάκης


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας