Η Interlife“ ανοίγει πανιά στη ζωή” με το “ Sail for Pink”

410
interlife sail for pink ΕΚΕ

Την εκστρατεία Sail for Pink”, που πραγματοποιήθηκε  στη Θεσσαλονίκη από τον  Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού νομού Θεσσαλονίκης “Άλμα Ζωής”, στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός η Interlife Ασφαλιστική για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Η εκστρατεία αφορούσε σε πλήθος εκδηλώσεων σε θάλασσα και στεριά, που πραγματοποιήθηκαν  στον Θερμαϊκό  Κόλπο και την παραλία της Θεσσαλονίκης, στις αρχές Μαΐου.

Σκοπός των εκδηλώσεων της φετινής χρονιάς ήταν να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για τη μάχη εναντίον του Καρκίνου του Μαστού και να στηριχθούν για άλλη μια χρονιά προγράμματα για την ενημέρωση, την ενίσχυση της γυναικείας ταυτότητας, την υποστήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και τη στήριξη ασθενών.

Η Interlife στηρίζει με ευαισθησία τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, συντονίζεται στην παγκόσμια μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο, μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής, δύναμης,  χαράς και ενέργειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μέρος της φιλοσοφίας της.

Προηγούμενο άρθροΣΕΜΑ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
Επόμενο άρθροFrederic de Courtois: Η Generali, όπου δραστηριοποιείται, θα είναι ηγέτης