Εταιρείες

Η Interlife “προσφέρει …αλλιώς” στην Κοινωνία!

Το κοινωνικό της πρόσωπο πρόβαλλε για άλλη μια φορά η Interlife Ασφαλιστική εν όψει των Χριστουγέννων, με σκοπό την έμπρακτη συμπαράσταση σε ευπαθείς ομάδες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία της νόσου COVID-19.

Η Εταιρεία, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΚΕ “προσφέρω …αλλιώς” που υλοποιεί, προχώρησε στη δωρεά 2 τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Κοινωφελείς Φορείς, ενώ η συνολική προσφορά της το 2021 ανέρχεται σε 4 τόνους.

Αποδέκτες των τροφίμων ήταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την υγειονομική κρίση, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου για τη στήριξη πολυτέκνων οικογενειών και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, Emfasis Foundation που δραστηριοποιείται στην Αθήνα στηρίζοντας, μεταξύ άλλων, άστεγους, χρόνια άνεργους, οικογένειες κάτω από το όριο της φτώχιας, κοινωνικά ευάλωτους νέους, κοινωνικά αποκλεισμένους ηλικιωμένους με κίνδυνο επικείμενης αστεγίας.

Επιπλέον, με κίνητρο το θετικό αντίκτυπο στις ανθρώπινες ανάγκες και στις συνθήκες διαβίωσής τους, το Ανθρώπινο Δυναμικό της Interlife συγκέντρωσε συσκευασμένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και βρεφικά είδη τα οποία παραδόθηκαν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Στυλιανός, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Στηρίζω του Δήμου Θέρμης και στην ΑΜΚΕ Emfasis Foundation στην Αθήνα.

Κάθε δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιείται από την Interlife, όπως και κάθε εθελοντική συμμετοχή του Ανθρώπινου Δυναμικού της, στοχεύει στην απόδοση αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας