Εταιρείες

Η Interamerican γιορτάζει τον Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Η Interamerican, συνεπής στη διαρκή της δέσμευση προς την υγεία και την ευημερία των γυναικών, υλοποίησε καθόλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, μήνα αφιερωμένο στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, μια σειρά ενεργειών που ενισχύουν την προάσπιση της γυναικείας υγείας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η αρχή έγινε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, όπου για μια ακόμα χρονιά, τουλάχιστον 150 συμμετέχουσες και συμμετέχοντες από το διοικητικό προσωπικό των κεντρικών γραφείων της Εταιρείας, τις δομές Υγείας (Αθηναϊκή Mediclinic και Πολυιατρεία Medifirst), του Car Point και του διοικητικού προσωπικού των γραφείων πωλήσεων Αττικής της Interamerican, καθώς και ασθενείςπου παρακολουθούνται από το κέντρο Μαστού της Αθηναϊκής Mediclinic, συμμετείχαν στον αγώνα Greece Race for the Cure®, που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής». Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Εταιρεία διέθεσε 2 ασθενοφόρα της Interamerican Βοηθείας για την εξυπηρέτηση έκτακτου περιστατικού υγείας.

Ενισχύοντας περαιτέρω το μήνυμα για την καταπολέμηση της νόσου, η Εταιρεία υλοποίησε δύο εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα σε εργαζόμενους και συνεργάτιδες του δικτύου πωλήσεων Agency της Interamerican. Ομιλητές ήταν επιστημονικό προσωπικό από το «Άλμα Ζωής», η κα Αικατερίνη Μανίκα, Χειρουργός Μαστού, Διευθύντρια του Κέντρου Μαστού της Αθηναϊκής Mediclinic, και η κα Νεκταρία Λαμπρινάκη, πλαστική χειρουργός.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της πρόληψης, όσον αφορά την καταπολέμηση της νόσου, η Interamerican αξιοποιεί τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες της Αθηναϊκής Mediclinic και των Πολυϊατρείων Medifirst, προσφέροντας εξετάσεις για τον μαστό, όπως ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχογράφημα, καθώς και εξέταση από ειδικό ιατρό, παρέχοντας ολοκληρωμένη προσωποποιημένη ιατρική φροντίδα. Περισσότερες πληροφορίες για την έγκαιρη διάγνωση και τις διαγνωστικές εξετάσεις μπορείτε να βρείτε στο https://www.interamerican.gr.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας