Εταιρείες

Η Interamerican φιλοξένησε τη Σύνοδο του International Federation of Health Plans

Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση εργασίας για την υγεία, με συμμετοχές παγκοσμίου βεληνεκούς, φιλοξένησε στις 9 και 10 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία της η Interamerican. Η εταιρεία υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των οργανισμών μελών του International Federation of Health Plans, 14 κορυφαία στελέχη της διεθνούς επιχειρηματικής και ασφαλιστικής σκηνής στην υγεία.

Τη συνάντηση άνοιξε ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη συγχρόνων ασφαλιστικών προτάσεων ολιστικής προσέγγισης και ουσιαστικών συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην υγεία.

Στη συνέχεια, ανώτατα διοικητικά στελέχη της εταιρείας ανέπτυξαν το παράδειγμα της Interamerican στην οργάνωση και στρατηγική των ασφαλίσεων υγείας με το πρότυπο σύστημα υγείας, τη διεύρυνση της διανομής με τις απευθείας πωλήσεις, την ποιότητα των υπηρεσιών, την εκτίμηση και διαχείριση των κινδύνων με την εφαρμογή «Genius» στο underwriting υγείας, ενώ παρουσίασαν και τις μοναδικές στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδος εταιρικές υποδομές (πολυϊατρείο Medifirst και Αθηναϊκή Mediclinic), τις οποίες είχαν την ευκαιρία να δουν οι σύνεδροι κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας της εταιρείας και βασικός ομιλητής, «οι εξαιρετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι επισκέπτες από το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και υπηρεσιών της Interamerican στην υγεία επιβεβαίωσε τη διακεκριμένη θέση που κατέχει η εταιρεία στην εκτίμηση της διεθνούς ασφαλιστικής κοινότητας». Εξάλλου, εκ μέρους της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, η κα Χριστίνα Ανδρικοπούλου μίλησε για την ασφαλιστική αγορά του τόπου μας, τα χαρακτηριστικά και τις προσδοκίες στον τομέα της ασφάλισης υγείας.

Το International Federation of Health Plans ιδρύθηκε το 1968 από μια ομάδα ασφαλιστικών εταιρειών, οι οποίες έχουν ηγετική θέση στον χώρο της ασφάλισης υγείας. Με εκατό εταιρείες μέλη σε είκοσι πέντε χώρες, το International Federation of Health Plans είναι παγκοσμίως το κορυφαίο forum ασφαλιστικών εταιρειών υγείας. Στόχος του είναι να βοηθήσει στη διάχυση της γνώσης ανάμεσα στις εταιρείες μέλη και στη διατήρηση υψηλών επαγγελματικών προτύπων για τις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην υγεία.

Στη φωτ. στελέχη της Interamerican με τους εκπροσώπους των εταιρειών μελών του International Federation of Health Plans.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας