Η ηγεσία της Εθνικής ενημερώνει το Δίκτυο της International Life

276

Θετική κρίνεται, κατ’ αρχάς, η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, στις 29 Ιουνίου, με το Δίκτυο Ασφαλιστών της International Life. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Διοίκησης της Εθνικής και του Ασφαλιστικού Διαχειριστή της International Life, κ. Γιάννη Περιστέρη.

Η συνάντηση ήταν διερευνητική, προκειμένου το Δίκτυο Ζωής της International Life να ενημερωθεί από υπεύθυνα χείλη για τις προθέσεις και τις προσπάθειες της Εθνικής Ασφαλιστικής, με στόχο την ενσωμάτωσή τους, καθώς και την εξυπηρέτηση και την κατοχύρωση των συμφερόντων των πελατών τους. Διευκρινίστηκε ότι για το παλαιό χαρτοφυλάκιό τους θα ισχύσουν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί προς τους πελάτες

Στη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ήρθησαν παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει λόγω παραπληροφόρησης του Δικτύου της International Life και δόθηκε η ευκαιρία και στα δύο μέρη να τοποθετηθούν.  

Tην επόμενη Τρίτη, 5 Ιουλίου, η συνάντηση θα επαναληφθεί, προκειμένου να παρουσιαστεί ο Κανονισμός Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, στον οποίο θα κληθούν να ενταχθούν όσοι ενδιαφέρονται. Οι προσδοκίες της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής πάντως είναι ότι, στο κάλεσμα συνεργασίας, θα ανταποκριθεί κατά πλειοψηφία το Δίκτυο της International Life.

Σχετικά με τη συνάντηση και τις προοπτικές της συνεργασίας, ο Αναπλ. Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς (φωτ.), με τον οποίο επικοινωνήσαμε, μας δήλωσε ικανοποιημένος και αισιόδοξος.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΘεματοφύλακες του περιβάλλοντος χαρακτηρίζει ο Τσιρώνης τις ασφαλιστικές εταιρείες
Επόμενο άρθροΥπάρχει και η άλλη άποψη για το Brexit…