Η ΦΙΛΗΣGlass επίσημος διανομέας της Lucas Glass στην Ελλάδα

985

Η ΦΙΛΗΣGlass Α.Ε. & η Lucas Automotive Auto Glass Division ανακοίνωσαν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας, ορίζοντας την ΦΙΛΗΣGlass ως τον επίσημο διανομέα των κρυστάλλων αυτοκινήτων της εταιρείας Lucas Glass στην Ελλάδα.

Η ΦΙΛΗΣGlass δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στην αγορά προμήθειας, επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων από το 2012, ούσα απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης ελληνικής επιχείρησης με αντικείμενο τα κρύσταλλα οχημάτων.

Τα προϊόντα της Lucas είναι γνωστά για τη μηχανική τους αριστεία και για το πνεύμα καινοτομίας τους, χαρακτηριστικά που της εξασφάλισαν την παγκόσμια επιτυχία. Η Lucas βρίσκεται παρούσα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας για πάνω από 140 χρόνια και συνεχίζει να μεγαλώνει.

Η Lucas Glass πιστοποιεί πως όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας που έχουν τεθεί στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το πλήρες φάσμα είναι συμβατό με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για την ασφάλεια, R43 rev. 1/add. 42/rev. 2.

Η κατασκευαστική τους αριστεία είναι επιβεβαιωμένη χάρις στην εφαρμογή των πιο αυστηρών παγκόσμιων ποιοτικών προδιαγραφών, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • ISOS/TS 16949
  • ISO 9001: 2015
  • ISO 14001

Αυτές οι πιστοποιήσεις ποιότητας δίνουν στην Lucas Glass την αναγνώριση ως προμηθευτή κρυστάλλων αυτοκινήτου εφάμιλλων ΟΕΜ , εναρμονισμένο πλήρως με τα πρότυπα που απαιτούνται από τις Ευρωπαϊκές και τις Αμερικανικές αγορές.

«Είναι τιμή της ΦΙΛΗΣGlass που η Lucas Glass αποφάσισε να κηρύξει μια άκρως ελληνική εταιρεία ως τον επίσημο διανομέα τους στην Ελλάδα και είναι σίγουρη πως αυτή είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας και προσοδοφόρας συνεργασίας μεταξύ των χωρών, που εισάγει στην χώρα μας και προσφέρει στον καταναλωτή την υπερέχουσα εναλλακτική στα μέχρι τώρα προϊόντα της αγοράς», επισημαίνει σχετικά με τη συνεργασία η ελληνική εταιρεία.

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία των CFO για την παγκόσμια οικονομία και για ένα νέο κύμα του COVID-19
Επόμενο άρθρο-10,9 % η παραγωγή ασφαλίστρων τον Μάιο