Η εξαιρετική Σειρά «Mικρών βιβλίων» από τις Εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ Α.Ε. – economia PUBLISHING

1845

Η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται κυρίως στην επιχειρηματική και την οικονομική κοινότητα, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορική εξέλιξή της, επίκαιρες αναλύσεις της τρέχουσας κατάστασης και ένα σύγχρονο εργαλείο για την αγορά εργασίας.

Η Σειρά «Μικρών Βιβλίων» περιλαμβάνει:

  • Τη συνοπτική έκδοση του βιβλίου του Λευτέρη Αναστασάκη, «Καινοτομία & Βιομηχανικός μετασχηματισμός στην Ελλάδα (1950-1973). Διαδεδομένοι μύθοι και αφανείς αλήθειες». Σκοπός της παρούσας έκδοσης είναι να προσφέρει στο ευρύ κοινό μια αδρή εικόνα της άνθησης της ελληνικής οικονομίας και βιομηχανίας των πρώτων μεταπολεμικών δεκαετιών.
  • Τη συνοπτική έκδοση του ιδίου βιβλίου στα αγγλικά, «Industrial innovation & transformation in Postwar Greece (1950-1973). Widespread myths and invisible truths».
  • Το βιβλίο της Βενετίας Κουσία, «Γλωσσάρι για την αγορά εργασίας. Οι λέξεις πίσω από τον διάλογο», το οποίο διαφωτίζει τις έννοιες που περιέχονται στις λέξεις και τις κάνουν να έχουν μια συγκεκριμένη χροιά. Στο γλωσσάρι αυτό, τα λήμματα παρουσιάζονται σε αλφαβητική σειρά, ώστε να είναι ευκολότερη η αναζήτησή τους από τον αναγνώστη.
  • Το βιβλίο του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), “The Greek economy in 2023. Trends and challenges”, το οποίο κυκλοφορεί στα αγγλικά και παρουσιάζει μια επισκόπηση της τρέχουσας ελληνικής οικονομικής κατάστασης, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες και αναλύσεις.
Η εξαιρετική Σειρά «Mικρών βιβλίων» από τις Εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ Α.Ε. – economia PUBLISHING

Οι Εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ Α.Ε. – economia PUBLISHING ιδρύθηκαν το 1996 και εκδίδουν βιβλία και λευκώματα, τα οποία ασχολούνται με την ελληνική οικονομία, την επιχειρηματικότητα και τον ελληνικό πολιτισμό, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Το όνομά τους οφείλεται στην καταγωγή της οικογένειας Βοβολίνη από την Κέρκυρα. Αποτελούν την ιστορική συνέχεια του μηνιαίου οικονομικού περιοδικού Βιομηχανική Eπιθεώρησις, που ιδρύθηκε από τον Σπύρο Βοβολίνη το 1934. 


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΠροστασία Προσωπικών Δεδομένων & Κυβερνοασφαλίσεις
Επόμενο άρθροΈγκυρη καταγγελία της σύμβασης στην Ασφάλιση Προσώπων