Εταιρείες

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της

Η εκδήλωση βραβεύσεων των κορυφαίων παραγωγικά Συνεργατών της Εταιρείας για το 2020 πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με επιτυχία. Διοργανώθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη για την Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, διαδικτυακή πλατφόρμα και είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.200 Συνεργάτες της, από ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, Δ/ντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, ο οποίος απηύθυνε τον αρχικό χαιρετισμό, δίνοντας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, που κατάφεραν μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πολύτιμο έργο τους.

Η κα Βασιλική Ρούσση, Εμπορική Δ/ντρια, χαιρέτισε τους συμμετέχοντες και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Η κα Ρούσση στάθηκε στο γεγονός πως η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μόνη πλέον ηγέτιδα ελληνική ασφαλιστική Εταιρεία και θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο οργάνωσης, βασιζόμενη αποκλειστικά στο Δίκτυο Πωλήσεών της. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους βραβευόμενους ανάλογες κατακτήσεις στόχων και τα επόμενα χρόνια, δηλώνοντας πως η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει την οικονομική ρώμη αλλά και την τεχνογνωσία να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Νικόλαου Χαλκιόπουλου, Προέδρου Δ.Σ. και Γενικού Δ/ντή Χαρτοφυλακίου, ο οποίος συνεχάρη τους επιτυχόντες και εξήρε το Δίκτυο Πωλήσεων, το οποίο, όπως ανέφερε, κατάφερε να φέρει την Εταιρεία στην καλύτερη οικονομική κατάσταση από ιδρύσεώς της. Τόνισε, μάλιστα, πως οι στόχοι επετεύχθησαν παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας και αυτό αποτελεί όχι μόνο ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά και οδηγό για το μέλλον.

Την ενότητα των πρώτων χαιρετισμών και ομιλιών έκλεισε ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Δ/ντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών. Ο κ. Βερζοβίτης, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στους βραβευόμενους, αναφέρθηκε στην αξιοσημείωτη στάση και ατομική ευθύνη που επέδειξαν και συνεχίζουν να επιδεικνύουν το Δίκτυο Πωλήσεων και το Προσωπικό Εσωτερικών Υπηρεσιών, αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, επεσήμανε πως τα σπουδαία αποτελέσματα, όχι μόνο δημιούργησαν κέρδη – ρεκόρ για την Εταιρεία, αλλά αποτέλεσαν την κύρια αφορμή για την άνοδο του Δείκτη Φερεγγυότητας, σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Αμέσως μετά τις αρχικές ομιλίες και τους χαιρετισμούς, σειρά είχαν οι πολυαναμενόμενες βραβεύσεις των Κορυφαίων Συνεργατών για το 2020. Οι Δ/ντές Πωλήσεων, οι Περιφερειακοί Δ/ντές, καθώς και οι Δ/ντές Καταστημάτων της Εταιρείας είχαν την ευκαιρία να απονείμουν τα βραβεία στους επιτυχόντες και να τους ευχηθούν συγχαρητήρια και ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον.

Οι βραβευθέντες

Διάκριση σε Σύνολο Παραγωγής

 1. Κουμαρίνος Σαράντος
 2. Τουλουμτζίδης Ευστάθιος Ε.Π.Ε.
 3. Τάγκης Δημήτριος
 4. Ρόκκος Ανδρέας
 5. Altius Insurance Ι.Κ.Ε.
 6. Σκάρπα Ι.Κ.Ε.
 7. Μπακρατσάς Ιωάννης
 8. Μπάρκας Κων/νος – Κάρολος
 9. Παγκρήτια Ασφαλιστική
 10. L.G Insurance & ΣΙΑ Ε.Ε.
 11. Μανιατάκου Ανθή
 12. Μπολτσής Κωνσταντίνος
 13. Γροπατσάκης Δημήτριος – Αδάμ
 14. Συράκης Άγγελος
 15. Λιονάκης Ιωάννης Ι.Κ.Ε.

Διάκριση στην Ενιαία Νέα Παραγωγή

 1. Θεοδωρόπουλος Αλέξανδρος
 2. Μπονάτσου Ευαγγελία
 3. Σαμολαδάς Ι. – Γεωργαρούδη Μ. Ο.Ε.
 4. Κουτσογεωργάκης Γεώργιος
 5. Cover Risk Μ.Ι.Κ.Ε.
 6. Δάκα Ευφροσύνη Ε.Ε.
 7. Marsh L.L.C.
 8. Κουτσονίκας Δημήτριος
 9. Σταμπουλίδης Π. Μ.Ι.Κ.Ε.
 10. Καμπάνταης Ανδρέας
 11. Αναστασιάδης Ι.  Μ.Ι.Κ.Ε.
 12. Λαμπίρης Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Οι βραβευόμενοι εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για την καθολική στήριξη της Εταιρείας σε κάθε βήμα της προσπάθειάς τους, δηλώνοντας πως η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί το έναυσμα για νέες επιτυχίες.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Εταιρείας, στο διάλειμμα των δύο ενοτήτων των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Νίκου Μωράκη, Αρχισυντάκτη της εταιρείας Morax Media, με τίτλο «Insurance Marketing Tools 2021 – Τα εργαλεία επικοινωνίας του σύγχρονου Ασφαλιστή». Μέσα από την παρουσίασή του, ο κ. Μωράκης κατέδειξε τις σύγχρονες τάσεις του Marketing και της Επικοινωνίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο, αναδεικνύοντας τα νέα ψηφιακά εργαλεία και τακτικές, τα οποία μπορούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές να εντάξουν στην καθημερινή τους επικοινωνία με το κοινό.

Η εκδήλωση έκλεισε με την τοποθέτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, ο οποίος δήλωσε: «Αποτελεί ύψιστη τιμή για τη Διοίκηση της Εταιρείας να απονέμει αυτά τα βραβεία στους Συνεργάτες της, καθώς μέσα από αυτή τη βράβευση αναγνωρίζεται το πολύτιμο και μοναδικό έργο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Ένα έργο, του οποίου την πολυτιμότητα την αναγνωρίζουμε όλοι μας εδώ στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Θερμά συγχαρητήρια σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά για τη διάκριση που πετύχατε και είμαστε σίγουροι πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Όπως επισημαίνεται εν κατακλείδι, η Ευρωπαϊκή Πίστη «θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους Συνεργάτες της, παρέχοντάς τους σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, πολύτιμα ψηφιακά εργαλεία, αλλά και κάθε δυνατό εφόδιο, προκειμένου να διευκολύνει το καθημερινό τους έργο. Η Εταιρία, περήφανη για το Δίκτυο Πωλήσεών της, θα συνεχίσει να έχει ως μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των εργασιών της, τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας