Εταιρείες

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα στηρίζει τον Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς  και της  στήριξης Ελλήνων  αθλητών, η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα γίνεται αρωγός στην αθλητική προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη, μέλος του Αθλητικού Σύλλογου Α.με.Α «Μεγαλόνησος» του Ηρακλείου Κρήτης.

Οι μεγαλύτερες διακρίσεις του στην σφαιροβολία και στον ακοντισμό, σε μόλις πέντε χρόνια αθλητικής δραστηριότητας, είναι:

  • Χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012
  • Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α.με.Α στην Λυών της Γαλλίας το 2013
  • Ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό και χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α.με.Α στην Ολλανδία το 2012
  • Ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α.με.Α στο Σουόνσι της Αγγλίας τον Αύγουστο του 2014, φέρνοντας την Ελλάδα στην 14η θέση του σχετικού πίνακα.

Μεγάλο όνειρο και στόχος του αθλητή, όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι η διάκρισή του και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην Βραζιλία το 2016 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Α.με.Α το 2015 στη Ντόχα, με την κατάκτηση ενός τουλάχιστον ακόμα μεταλλίου.

Παράλληλα, ο Μανώλης Στεφανουδάκης ευχαριστεί τη ΜΙΝΕΤΤΑ για την υποστήριξή της, δηλώνοντας πως η πράξη της αυτή δείχνει τα αισθήματα ανθρωπιάς και ευαισθησίας που τη διακατέχουν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα αισθανόμενη ιδιαίτερα υπερήφανη που γίνεται αρωγός στην  αθλητική προσπάθεια του Μανώλη Στεφανουδάκη, του εύχεται πολλές επιτυχίες στην πορεία του στους αθλητικούς χώρους.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας