Εταιρείες

Η Eurolife FFH τίμησε και φέτος το δίκτυο συνεργατών της σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για το δίκτυο των συνεργατών της διοργάνωσε η Eurolife FFH την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο Hotel Ermou. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους συνεργάτες της εταιρείας που κατάφεραν να διακριθούν για το έργο και τις εξαιρετικές τους επιδόσεις κατά τη διάρκεια του 2023, ενώ η Eurolife FFH μοιράστηκε μαζί τους και έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, τα βραβεία παρέδωσαν στους νικητές ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, και ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων της εταιρείας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε επίσης και η βράβευση των νικητών του Διαγωνισμού Δικτύου Πωλήσεων, με έπαθλο από τη Eurolife FFH τη χρήση αυτοκινήτου από τους νικητές.

«Η αποψινή βραδιά αποτελεί μια ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε και να επιβραβεύσουμε όλους εσάς που ξεχωρίσατε το 2023», είπε απευθυνόμενος στους συνεργάτες της εταιρείας ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου. «Η χρονιά που μας πέρασε ήταν γεμάτη προκλήσεις και αναμφισβήτητα η δυσκολότερη που είχε να αντιμετωπίσει ο κλάδος μας εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να αποδείξουμε την προσαρμοστικότητά μας σε πολύ κρίσιμες καταστάσεις. Και φέτος, γιορτάζουμε μαζί τις προσπάθειες και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέρατε. Να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνουμε δίπλα σας, με τη δέσμευση να υποστηρίζουμε κάθε σας προσπάθεια».

Ο κ. Νίκος Δελένδας από την πλευρά του, τόνισε: «Για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι η σκληρή δουλειά, η ομαδικότητα και η πραγματική αφοσίωση στο επάγγελμά μας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και σε μια ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη χρονιά. Η αποψινή βραδιά, λοιπόν, έχει μεγάλη σημασία για όλους μας και μας δίνει μεγάλη χαρά. Γιατί μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί σας, να θυμηθούμε τι καταφέραμε παρέα και να επιβραβεύσουμε τις επιτυχίες σας».  

Δυναμικό «παρών» στη βραδιά έδωσαν όλοι οι εργαζόμενοι της Eurolife FFH, προκειμένου να χειροκροτήσουν τους νικητές και να γιορτάσουν μαζί τους τις διακρίσεις τους, ενώ με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, ακολούθησε ένα μεγάλο party, με ένα ξεχωριστό live από την Άννα Βίσση.

Οι νικητές, όπως αναδείχθηκαν στην εκδήλωση, είναι οι εξής:

Η Eurolife FFH τίμησε και φέτος το δίκτυο συνεργατών της σε μια ξεχωριστή εκδήλωση
Η Eurolife FFH τίμησε και φέτος το δίκτυο συνεργατών της σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας