Η Eurolife ERB στο πλευρό των πελατών με τη συνεργασία της Inter Partner Assistance

453

«Πάντα στο πλευρό των πελατών μας» δηλώνει η Eurolife ERB Ασφαλιστική, η οποία, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει προκειμένου να παρέχει την πληρέστερη δυνατή κάλυψη στους πελάτες της, έχει επιλέξει να συνεργάζεται με την Inter Partner Assistance, γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία, που παρέχει σειρά πολύτιμων ιατρικών και ταξιδιωτικών παροχών, όπως η υγειονομική μεταφορά σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος.

Στις 12 Αυγούστου 2015, ασφαλισμένος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, o οποίος βρισκόταν σε νησί του Ιονίου για διακοπές, παρουσίασε σοβαρό κι επείγον ιατρικό πρόβλημα. Αμέσως, με μέριμνα των εταιρειών, διακομίστηκε με σύγχρονο αεροασθενοφόρο από το νοσοκομείο του νησιού σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως σημειώνεται εν κατακλείδι στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία, «με την υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιστατικών αυτών επιβεβαιώνεται, ακόμη μία φορά, ο ζωτικός χαρακτήρας των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι της Eurolife ERB Ασφαλιστικής με τα προγράμματα ιατρικής και ταξιδιωτικής βοηθείας, μέσω του δικτύου της Inter Partner Assistance».

Προηγούμενο άρθρο“i-Care”: ψηφιακή η διαχείριση αποζημιώσεων Ζωής και Υγείας από την Interamerican
Επόμενο άρθροΙ.Ο.ΑΣ.: Ανησυχία για την επαναλειτουργία άμεσων προσβάσεων σε αυτοκινητοδρόμους