Εταιρείες

Η Eurolife ERB επενδύει στην εξέλιξη της νέας γενιάς

Σταθερά δίπλα στους νέους που ξεκινούν την επαγγελματική τους καριέρα, η Eurolife ERB συμμετείχε και φέτος στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας που πραγματοποιήθηκε από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου, στελέχη από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

Για τη Eurolife ERB, η επένδυση στη νέα γενιά και στα ταλαντούχα στελέχη του αύριο είναι ένας από τους κύριους πυλώνες στόχευσής της.

Ως ηγετική εταιρεία στον κλάδο της, συνεισφέρει στην εκπαίδευση των νέων, προσφέροντας ευκαιρίες εξέλιξης και καριέρας στον ασφαλιστικό κλάδο, ο οποίος συνεχώς ανανεώνεται και αναβαθμίζεται.

«Ως εταιρεία, πιστεύουμε πολύ στις ικανότητες και στο ταλέντο των νέων της χώρας μας», σημείωσε η κα Βασιλική Χανιώτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στη Eurolife ERB.

«Ο ασφαλιστικός κλάδος είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες και κάθε νέο στέλεχος σήμερα έχει πολλές ευκαιρίες να χτίσει την καριέρα του και να εξελιχθεί σημαντικά. Αυτό που αξίζει να γνωρίζουν οι νέοι σήμερα, είναι ότι στη Eurolife ERB, είναι στόχος μας να προσελκύουμε ταλαντούχα στελέχη που αναζητούν ένα επαγγελματικό περιβάλλον με σταθερότητα και προοπτικές. Από την πρώτη στιγμή που ένα στέλεχος θα ενσωματωθεί στο δυναμικό μας, βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σε κάθε του βήμα, στηρίζοντας την ανάπτυξή του μέσα στην εταιρεία».

Η κα Χανιώτη συμμετείχε στην ενότητα με θέμα “Δεν έχω προϋπηρεσία, πώς θα βρω την πρώτη μου δουλειά”, καθώς και στην παράλληλη δράση, CV Corner, όπου μοιράστηκε την εμπειρία της για τη σωστή σύνταξη ενός βιογραφικού.

Η εταιρεία, ωστόσο, είχε εκπροσώπηση και σε άλλες ενότητες της διοργάνωσης, με στελέχη από διαφορετικά τμήματα.

Στην ενότητα “Meet The Executives: Γνωρίστε τι κάνει καθημερινά ένας Technology Entrepreneur στη Eurolife ERB”, δύο στελέχη της εταιρείας, οι κ.κ. Δημήτρης Αβραμίδης, Digital Lead, και Σωτήρης Νικολάρας, Product Owner Eurolife Partners, παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το product development στην εταιρεία και τη μεθοδολογία που ακολουθείται.

Σε ό,τι αφορά το mentoring, ο κ. Βασίλης Ευθυμίου, Investments Portfolio Manager στη Eurolife ERB, συμμετείχε σε συζήτηση roundtable με νέους φοιτητές. Ως μέντορας του προγράμματος, παρουσίασε τις προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου και έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τις δεξιότητες που απαιτούνται για απασχόληση σε μια ασφαλιστική εταιρεία.

Συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες, όπως το 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, η Eurolife ERB επικοινωνεί τα οφέλη του να εργάζεται κανείς σε έναν top employer. Η εταιρεία έχει το βλέμμα της στραμμένο στην επόμενη ημέρα, αναζητώντας νέα στελέχη με φρέσκια οπτική και σύγχρονη αντίληψη, προσφέροντάς τους σπουδαίες ευκαιρίες καριέρας και εξέλιξης.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας