Προϊόντα

Η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει (και) την επιχείρησή σας!

Στις μέρες μας, παράγοντες όπως οι γεωπολιτικές εξελίξεις, τα θέματα της ενεργειακής ασφάλειας, η  πανδημία και, βεβαίως, η κλιματική αλλαγή, συνιστούν κρίσιμα ζητήματα τα οποία ο επιχειρηματικός κλάδος καλείται να αντιμετωπίσει. Προκειμένου να σταθούμε δίπλα στον επιχειρηματία, εμείς στην Εθνική Ασφαλιστική προχωρήσαμε στην ανανέωση  του προγράμματος Εθνική & Επιχείρηση Plus.

Advertorial

Συγκεκριμένα, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στο ελληνικό επιχειρείν σιγουριά, σε μια περίοδο πρωτόγνωρων επιχειρηματικών κινδύνων, μέσα από μια γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων, τα οποία ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές και οικονομικές σας ανάγκες.

Ανανεωμένες καλύψεις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σας

Επιλέγοντας ανάμεσα στο Απλό, το Σύνθετο και το Πλήρες Πακέτο, και έχοντας τη δυνατότητα προσθήκης Προαιρετικών Καλύψεων, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ασφαλιστική προστασία που θα είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σας.

Στο πλαίσιο της βελτίωσης των επιχειρηματικών μας πακέτων μάλιστα, εξαιτίας των νέων συνθηκών που επιτάσσουν η οικονομική αστάθεια και η κλιματική αλλαγή, προχωρήσαμε στον εμπλουτισμό των καλύψεων. Συγκεκριμένα, διευρύναμε καλύψεις, όπως για παράδειγμα Πτώση Κεραυνού (άμεση και έμμεση). Θραύση Κρυστάλλων, σε όλα τα πακέτα με αύξηση του ορίου αποζημίωσης˙ Θραύση Εξωτερικών Πινακίδων & Επιγραφών, σε όλα τα πακέτα με όριο ετήσιας αποζημίωσης˙ Κάλυψη Απώλειας Κερδών κ.ά. Παράλληλα, προχωρήσαμε στην αναθεώρηση της τιμολόγησης των πακέτων μας, προσφέροντας μια έκπτωση της τάξεως του 20% για τις καλύψεις Πυρός & Λοιπών Κινδύνων (εκτός Σεισμού).

Τα οφέλη του Εθνική & Επιχείρηση Plus

Μέσα από το πρόγραμμα Εθνική & Επιχείρηση Plus, απολαμβάνετε σιγουριά και μια σειρά από οφέλη, όπως:

  • Επικαιροποιημένη κατηγοριοποίηση των επαγγελμάτων, προσαρμοσμένη σε νέες μορφές εμπορικής δραστηριότητας.
  • Πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεων –συμπεριλαμβάνονται και οι οργανωμένες επαγγελματικές στέγες (δικηγορικά, αρχιτεκτονικά γραφεία, ιατρεία κ.ά.) με ένα πλήθος παροχών που οργανώνονται σε τρία διαφορετικά πακέτα.
  • Διευρυμένη δυνατότητα επιλογής των κινδύνων που επιθυμείτε να καλύψετε, ανάλογα με τις εμπορικές και οικονομικές σας ανάγκες, με δυνατότητα προσθήκης προαιρετικών καλύψεων.
  • Ενιαίο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τις βασικές και συμπληρωματικές καλύψεις, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
  • Κάλυψη της οικοδομής ή των βελτιώσεών της σε αξία καινούργιου.
  • Κάλυψη περιεχομένου σε πραγματική (τρέχουσα) αξία.

Απλοποίηση διαδικασιών, ταχύτητα εξυπηρέτησης

Στη Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζουμε καλά ότι ο χρόνος είναι… χρήμα. Για τον λόγο αυτό και στο πλαίσιο της γενικότερης απλοποίησης των διαδικασιών μας, σάς προσφέρουμε πλέον τη δυνατότητα συμπλήρωσης των αιτήσεών σας με ευκολότερο τρόπο, από τον χώρο που σας βολεύει. Η σύγχρονη αυτή προσέγγιση εξυπηρέτησης σάς γλιτώνει από κόπο και πολύτιμο χρόνο, ενώ παράλληλα βοηθά εμάς να ανταποκρινόμαστε άρτια και ακόμα πιο άμεσα στα αιτήματά σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιχειρηματικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στα Καταστήματά μας, στον κατάλληλα πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, καλώντας τους αριθμούς +302109099000 (από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας www.ethniki–asfalistiki.gr.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας