Η ERGO συνδέει τους αγώνες Run Greece με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

562
Ergo run Greece

Aπένειμε το “εισιτήριο συμμετοχής” για τον αγώνα 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας στην ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Το “εισιτήριο συμμετοχής” στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Κρήτης στον “τελικό” των αγώνων Run Greece την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παραδόθηκε κατά τη διάρκεια τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ομίλου ERGO στο Ηράκλειο Κρήτης.

Για πρώτη χρονιά, φέτος, η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece, που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος, με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, θα διοργανωθεί και ο “τελικός” των Run Greece, ο Αγώνας Δρόμου ERGO 3χλμ. Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι οι νικητές  κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους Run Greece, αγώνες.

Με σχεδόν 5.000 δρομείς, η διοργάνωση του Run Greece συνέχισε τη διαδρομή της στην Ελλάδα στην πόλη του Ηρακλείου, με την πολύτιμη αρωγή της Δημοτικής αρχής αλλά και της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου ERGO 3χλμ. την ημέρα διεξαγωγής και του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος θα αναδείξει τις νικήτριες Περιφέρειες των Run Greece (σε Άνδρες & Γυναίκες), του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κ. Στάθης Τσαούσης, παρέδωσε τα “εισιτήρια συμμετοχής”, αλλά και τα “πακέτα” του προγράμματος φιλοξενίας για τη διάρκεια των Αγώνων στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα του Νοεμβρίου από τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγιώτη Αντωνακάκη, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, κ. Μάρκο Καλούδη, Τεχνικό Σύμβουλο ΣΕΓΑΣ, ενώ από πλευράς της πολιτείας, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Επίσης, οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στον κ. Στάθη Τσαούση, για την πολυετή προσφορά της ERGO αλλά και την έμπρακτη συμβολή τηςστους Αγώνες Δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Στο τέλος της τελετής, ο κ. Σ. Τσαούσης αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ για την απονομή και συνεχάρη όλους τους νικητές δήλωσε σχετικά: «Η ERGO, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μέγας Χορηγός, τους Αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Στηρίζουμε τον Άνθρωπο σε κάθε του βήμα, σε κάθε προσωπικό Μαραθώνιο. Το δικό μας μήνυμα απλό: “Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια & αγώνα».

  • Ετικέτες
  • ERGO
Προηγούμενο άρθροΕκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΙΑΣ για την εκτίμηση και αντιμετώπιση Αιτιάσεων
Επόμενο άρθροCertified Manager with Specialization in Insurance από το ΑΙΚ