Διαμεσολαβούντες

Η ΕΑΔΕ στην 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων στα επιμελητήρια ασφαλιστών

«Μόνο μέσα από τον Έλληνα επαγγελματία διαμεσολαβητή μπορεί ο καταναλωτής να νιώθει σιγουριά, κανένα άλλο μέσον δεν είναι ικανό να μας αναπληρώσει», τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΔΕ και της ΠΟΑΔ, κ. Ηλίας Τσολάκης, μιλώντας στην 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια.

Εκ μέρους όλων των Σωματείων μελών της ΕΑΔΕ, ο κ. Τσολάκης ανέφερε, κατά τον χαιρετισμό του:

«Αγαπητοί Σύνεδροι

Χαιρετίζουμε  την 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια της Ελλάδας.

Κύριοι, Πρόεδρε του Επιμελητηρίου Πειραιά, Πρόεδρε της ΚΕΕ και του Επιμελητηρίου Αθηνών, Πρόεδρε του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ευχαριστούμε για την πρόσκληση ώστε να συμβάλλουμε με την παρουσία μας στην θεμελιώδη αρχή: “Η ισχύς εν τη ενώσει”.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας, που σκοπό έχει την προάσπιση των δικαιωμάτων του κλάδου μας από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται ο συνάδελφός μας, αγωνιά καθημερινά δίπλα στον πράκτορα, τον μεσίτη και τον συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων.

Αγωνιά για το παρόν του και το μέλλον του, αγωνιά για την αυριανή ημέρα και για όσες αγκυλώσεις υπάρχουν γύρω από την ανάπτυξη του κλάδου μας.

Μια αναδρομή στο κοντινό παρελθόν θα μας βάλει στο πνεύμα των διεκδικήσεων που εγείρει ο κλάδος μας.

Διεκδικήσεις που εξυπηρετούν το ευρύ καταναλωτικό κοινό, όπως η ελάφρυνση της φορολογίας, όταν αγοράζει ο Έλληνας πολίτης ένα ασφαλιστικό προϊόν, η ελάφρυνση της πολιτείας από την άλλη, αφού αγοράζοντας ο Έλληνας καταναλωτής μια ασφάλεια περιουσίας θα απαλλαγεί της υποχρέωσης να του δώσει αποζημίωση για οποιαδήποτε φυσική καταστροφή.

Διεκδικήσεις που πηγάζουν από την υποχρέωση  του διαμεσολαβητή να προτείνει το πιο ασφαλές και προς ωφέλεια προϊόν στον υποψήφιο πελάτη του και όχι το πιο φθηνό και αμφιβόλου αξίας.

Διεκδικήσεις που εναρμονίζονται με την φορολογία του Έλληνα διαμεσολαβητή, που καθημερινά δίνει αγώνες επιβίωσης απ’ άκρου εις άκρον την ελληνική επικράτεια.

Από τον Κο Αντωνιάδη στην Κάρπαθο μέχρι τον Κο Ιωάννου στα Γιάννενα, από τον Κο Μπακαλίδη στην Αλεξανδρούπολη μέχρι τον Κο Φωτιάδη στην Σπάρτη, υπαρκτά πρόσωπα που κάθε ημέρα ψάχνουν τρόπο πρόσκτησης νέων εργασιών, χωρίς αυτές να περνάνε μέσα από πλατφόρμες πωλήσεων, ούτε μέσα από τραπεζικά κανάλια αλλά ούτε μέσα από εταιρείες που τροχοδρομούν ανάμεσα σε επισφαλή εδάφη.

Αγαπητοί μου, θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου είναι η επιλογή, η ελεύθερη επιλογή αγοράς του αναγκαίου προϊόντος που θα τον οδηγήσει σε  μια ασφαλή και ήρεμη ζωή. Όλοι εμείς στη διαμεσολάβηση είμαστε εδώ, για να φωνάξουμε ότι μόνο μέσα από τον Έλληνα επαγγελματία διαμεσολαβητή μπορεί ο καταναλωτής να νιώθει σιγουριά, κανένα άλλο μέσον δεν είναι ικανό να μας αναπληρώσει.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας