Η Δ/νση Γιώργου Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής στη λίμνη Κερκίνη

438

Μία υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία στην ευρύτερη περιοχή της Κερκίνης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι νικητές του διαγωνισμού της Διεύθυνσης του κ. Γεώργιου Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Εκεί βρέθηκαν όλοι οι Συντονιστές των Γραφείων Πωλήσεων της Διεύθυνσης του κ. Γ. Αναστασίου, οι συνεργάτες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό και φυσικά, ο Διευθυντής του εν λόγω Γραφείου Πωλήσεων της Εθνικής, όλοι μετά των συζύγων τους. Σημαντικός συνταξιδιώτης τους ήταν και ο Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Υποστήριξης Δικτύου Agency Βορείου Ελλάδος, κ. Λάζαρος Γιουρτσίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν διάφορες δραστηριότητες στην ύπαιθρο και να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή.

Η ξενάγηση ξεκίνησε από την –μοναδικού κάλους– λίμνη Κερκίνη με τον μοναδικό υδροβιότοπο. Η παρόχθια βλάστηση με παραποτάμια δάση από άγριες ιτιές, τα νούφαρα που επέπλεαν σε έκταση χιλιάδων στρεμμάτων, η μεγάλη ποικιλία ψαριών και ο υπέροχος ορίζοντας από τα ορεινά συγκροτήματα του όρου Μπέλλες και των Κρουσίων, προσέφερε σε όλους ιδιαίτερες εικόνες…

Η γεμάτη εικόνες και «μυρωδιές» ημέρα συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο Ακριτοχώρι Σερρών, όπου δεσπόζει επιβλητικά το Ησυχαστήριο του Τιμίου Προδρόμου. Το μεγαλοπρεπές αυτό Ησυχαστήριο που χτίστηκε το 1981, είναι ένα από τα σημαντικότερα ησυχαστήρια του ελλαδικού χώρου.

Στη συνέχεια, το βράδυ του Σαββάτου (07/02/2015) οι συνεργάτες επισκέφθηκαν μία παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής, όπου γεύθηκαν τα τοπικά κρασιά αλλά και την παραδοσιακή κουζίνα. Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο δείπνο του ταξιδιού, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και δίνοντας την ευκαιρία στον κ. Γεώργιο Αναστασίου να κάνει τη βράβευση του κ. Στέργιου Κουτσογιάννη για την 1η θέση στον διαγωνισμό ταξιδίου Κερκίνη 2015.

Η επόμενη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην εξερεύνηση του φράγματος Λιθότοπου Λίμνης Κερκίνης. Η πλούσια φυσική ομορφιά γύρω από το γραφικό λιμανάκι του Λιθότοπου προσέφερε σε όλους στιγμές χαλάρωσης.

Αποσπώντας λοιπόν όμορφες στιγμές κι εμπειρίες αναχώρησαν οι συνεργάτες του κύριου Αναστασίου. Αυτό το ταξίδι αποτέλεσε για όλους μία ευχάριστη ανάπαυλα στην καθημερινότητά τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι.

Προηγούμενο άρθροΝέα Υποδ/ντρια Ανάληψης Κινδύνων Κλάδου Αυτοκινήτων της Interasco η κα Νατάσα Αισώπου
Επόμενο άρθροEurolife ERB: 11 αυτοκίνητα σε 11 ξεχωριστούς συνεργάτες της