Εταιρείες

Η CNP Ζωής δίπλα σε κάθε μητέρα…

Η CNP ΖΩΗΣ στέκεται διαχρονικά στο πλευρό της σύγχρονης μητέρας και, με την ευκαιρία της γιορτής της, την Κυριακή 8 Μαΐου, παρέχει το εξελιγμένο και εξειδικευμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care.

Η CNP ΖΩΗΣ είναι δίπλα σε κάθε μητέρα με το ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care. Ένα ευέλικτο πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο στην κάλυψη δύσκολων περιστατικών υγείας, που προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου. «Ο ρόλος της γυναίκας – μητέρας στην οικογένεια και ευρύτερα sτην κοινωνία, ήταν και θα είναι πάντα ξεχωριστός και πολύτιμος. Ρόλος προστασίας και φροντίδας, σε κάθε στιγμή της ζωής μας!».

H CNP ΖΩΗΣ είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (www.cnpzois.com).

Η CNP ΖΩΗΣ εύχεται «Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας