Εκδηλώσεις

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση συζητά με τους πολιτικούς στις 8 Μαΐου – Το πρόγραμμα

Οι απόψεις των πολιτικών κομμάτων για το παρόν και το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης θα παρατεθούν στη μεγάλη εκδήλωση, που διοργανώνεται με τη συμμετοχή και συνδρομή του ΕΕΑ, στις 8 Μαΐου από την ΕΕΑΕ, την ΕΣΑΠΕ και τον ΣΕΜΑ

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΕΕΑ, οι πολιτικοί που θα δώσουν απαντήσεις και θα αναφερθούν στην άποψη του κόμματός τους για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι: ο κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου (ΝΔ), η κα ‘Εφη Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο κ. Παύλος Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα των διοργανωτών και χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων, ενώ θα παραθέσει ομιλία ο πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Ο συντονισμός και η εξέλιξή της θα γίνει από τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Λασκαράτο.

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση συζητά με τους πολιτικούς στις 8 Μαΐου - Το πρόγραμμα

Ερωτήματα προς τους πολιτικούς θα τεθούν από τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και του ΕΕΑ, που θα συμμετέχουν στο πάνελ της συζήτησης.

Επίσης, έχει ζητηθεί μέσω social media να θέσουν ερωτήματα και όποιοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται από όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας τη δυναμική της συνάντησης.

Να αναφερθεί ότι η εκδήλωση έχει ως σκοπό να αναδείξει μέσα από την ανοικτή συζήτηση πολιτικών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών την αξία και τη συμβολή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ως επάγγελμα και ως κλάδο στην ανάπτυξης της αγοράς και της οικονομίας της χώρας. 

Για να δείτε το πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση πατήστε εδώ.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας