Διαμεσολαβούντες

Οι ασφαλιστές της Πάτρας ενημερώνονται για την IDD

Στην Πάτρα βρέθηκε η Διοίκηση του ΕΕΑ, συνεχίζοντας το οδοιπορικό της σε πόλεις της Ελλάδος με στόχο την πανελλαδική ενημέρωση για την IDD, ώστε να επιτευχθεί η ενιαία προσαρμογή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε αυτή.

Στην πολυπληθή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδος, καταγράφηκε μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι παριστάμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ενημερώθηκαν σε βάθος για ό,τι τους απασχολεί σχετικά με την IDD, καθώς και άλλα ευρύτερα θέματα του κλάδου, στα οποία και δόθηκαν απαντήσεις.

Ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου που αφορούν στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, καθώς και σε ευρύτερες επιδιώξεις για τον κλάδο.

Εξειδικεύοντας, ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, παρουσίασε εκτενώς όλες τις υποχρεώσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, όπως αυτές ορίζονται από την IDD.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, προλόγισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδος, κ. Ευάγγελος Σπαθής, ο οποίος αναφέρθηκε στην δραστηριότητα της Ένωσης και σε θέματα που αφορούν στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τη δραστηριότητά της στον Νομό και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Επισημαίνεται ότι το οδοιπορικό του ΕΕΑ στην Ελλάδα αποβλέπει στην αναλυτική ενημέρωση για την IDD, την ενιαία εφαρμογή της από όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, καθώς και στην καταγραφή ευρύτερων θεμάτων που απασχολούν στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας