Η ARAG χορηγός σε εκδήλωση της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδας

252

Χορηγός της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδος για τα μέλη της ήταν η ARAG. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στην Πάτρα, στις 09.03.2015. Το θέμα ήταν «η διαμεσολάβηση μπροστά σε νέες προκλήσεις». Προσκεκλημένη ήταν η κα Εύα Βαρουχάκη, επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων της ΕΑΕΕ, η οποία υπενθύμισε τα εν ισχύει δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν για τις εταιρείες και τους διαμεσολαβούντες από την εφαρμογή των πράξεων 30 & 31 της Τραπέζης της Ελλάδος, θέμα που κυριάρχησε στην ασφαλιστική αγορά το 2014.

Από την μεριά της ARAG αναλύθηκαν στη συνέχεια δια του Δ/ντού Πωλήσεων, κ. Κ. Κοντογεώργου, και του Περιφερειακού Δ/ντού, κ. Χ. Μήλα, τα προγράμματα ασφάλισης Νομικής Προστασίας που προσιδιάζουν στην επαγγελματική δραστηριότητα και τις ευθύνες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που έρχονται να συμπληρώσουν την επαγγελματική αστική ευθύνη, τόσο αυτών όσο και κάθε επαγγελματία. Τέλος έγινε λόγος για το νέο περιεχόμενο της Νομικής Προστασίας όπως αυτό διαμορφώνεται μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα που διαθέτει με την τεχνογνωσία και τη διεθνή εμπειρία της η ARAG (επαγγέλματα υγείας, υπαλλήλων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, μελών διοικητικών συμβουλίων κλπ) που αποτελούν νέες αγορές που θα ενισχύσουν το εισόδημα των επαγγελματιών της ασφάλισης.

Τέλος, ο Γεν. Δ/ντής και Εκπρόσωπος της ARAG στην Ελλάδα, κ. Δημ. Τσεκούρας, εξήγησε ότι η νέα στρατηγική  που εφαρμόζεται πλέον για τη δημόσια παρουσία της εταιρείας σε ανοιχτές εκδηλώσεις είναι η ενίσχυση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, η ενημέρωση για το νέο περιεχόμενο του κλάδου της Νομικής Προστασίας και τα στοχευμένα προγράμματα της εταιρείας, όπως αυτά διαμορφώνονται μέσα από τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης και τους παρευρισκόμενους.

Προηγούμενο άρθροARAG: Νομικές Συμβουλές για περιπτώσεις σχολικού εκφοβισμού
Επόμενο άρθροΗ ομάδα της Generali βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά